lördag 9 maj 2009

Ett riktigt "skitinlägg"!


Hade som vanligt tänkt att ta det lite lugnt med bloggandet ett tag, men så vaknar jag till av att det regnar och smattrar sådär trevligt mot fönsterbläcket som bara ett stilla vårregn kan göra.
Barnen sover över hos kompisar och "Lilla Frun" sover nöjt i sin lilla säng. Det var en tuff dag för henne igår, hockey på TV och det Lilla Livet har en väldig inlevelseförmåga när det gäller hockey så det tar på krafterna att titta på det för henne. Ska nog göra en Youtubelänk så alla får se hur vild hon blir när pojkarna leker på isen! Själv så gick jag in i min Dotters rum för att sova och få det lite lugnt en stund!
Oumberlige Peter hade också en tuff dag igår vill jag berätta! En smak av sommar, kanske rubriken på dagens inlägg borde ha varit. Ja, nu skall jag inte gå händelserna i förväg!
Detta hände igår, jag är lite "överansträngd" just nu kan man milt säga, långdragen förskylning, önt i öronen och en djäkla massa saker som måste göras i hemmet efter "Lilla Frun" inte riktigt är disponibel. Ja, jag klagar inte, men igår blev det lite tid över föratt ta det lugnt på så jag tog en sväng ut till Dalarö har på Södertörn 2 mil utanför Stockholm där vi bor. Tänkte vandra runt där, fotografera, äta något gott, ha det lite små trevligt så där med den person som jag gillar bäst, dvs mig själv(ler). Solen sken, måsarna skrek, lite kyligt i luften bara men en riktigt fin vårdag var det. Efter att ha knatat runt en stund så var det dax att hitta något gott att äta, tidigt på säsongen så det mesta var stängt! Men se där! Är det inte den Lilla Våffelstugan som har sin dörr öppen? Jojomensan det var det, nu djävlar i min lilla låda ska jag äta våfflor! Beställde några stycken och ett glas saft tog jag till! Det blir 125:- kronor (etthundratjugofemkronor).
Normalt är jag en mycket stökig och bråkig människa men jag ville inte förstöra den sköna känslan av lugn som trots allt fanns kvar i min sargade kropp efter den uppfriskande promenaden! Det var bara att betala och se glad ut! Kärringen i Våffelshoppen såg allt annat en glad ut över att ha en av säsongens första kunder på besök, en riktig "russinkärring" dessutom, inte pga av åldersrynkor som jag tycker är vackert, utan pga att ett helt djävla liv varit snorkig och snipig! Det var den här typen av människa som trots att allt hon säger och gör är korrekt så föddes hon med ett kroniskt människoförakt! Jag brukar "busa" lite när jag träffar på dessa varelser, men min medicin emot mina värkande öron gör mig lite seg så det enda upproriska jag kunde göra var att betala med en 500:- och spränga växelkassan! Gissa om det blev fart på kärringen och den redan ihopsnörpta munnen drogsihop ännu mer när hon frågade om det inte fanns mindre! Självklart så fanns det det, synd att jag inte hade en tusenlapp på mig. Hon fick ta fram sin egen handväska och det gjorde hon med en sådan suck att jag kände vinddraget i håret samtidigt som hon stirrade mordiskt på mig med sina elaka ögon! Skitdyrt och skitdåligt bemötande, jag borde veta bättre och lämna ett sådant ställe direkt, men utanför sken solen och det glittrade så fint i havet så där ville jag sitta. I ärlighetensnamn så var våfflorna skitgoda och riktig sylt fanns det av alla sorter, hallon, skogsbär, hjortron, tog skitmycket eftersom jag pyntat 125 pistoler, grädde blev det också en rejälklick! Ja. lunchen blev härliga 45 minuter i solskenet på uteterassen. Satt kvar ett tag och njöt och lät solen strålar värma mig, smuttade på min goda hallonsaft (se bild) och kände mig riktigt avkopplad för första gången på länge, alvedonens paracetamol hade också gett lindring åt min värkande lekamen.
Men, pang så högg det till kistan! Va i helvete, tänkte jag! Har man varit utomlands så vet man vad detta innebär, hela magen drar ihop sig, har kärringen förgiftat mig, sur grädde, amöbor i saften något var det iallafall, snabbt in i våffelstugan, självklart så lånar de inte ut toaletten och dessutom så hade hon ingen nyckel till den (pyttsan). Somliga straffar Gud dirket, där fick jag för min 500hundring, ett noll till tanten! Men "någon" hade hållit en vakande hand över mig och gjort så att valet av fordon att transportera mig till Dalarö hade fallit sig så att jag tagit husbilen istället för vår Volkabuss. (Bättre stereo i husbilen, där av valet denna dag, se tidigare inlägg)
Alltså vad har jag stående på parkeingen om inte min egen toalett, Gud finns!
Nu tänker jag inte gå in på någradetaljer men jag fick stanna två gånger till hemresan för att sätta mig på holken, lite mysigt faktiskt trots kramperna i magen och i bakgrunden spelar Bob Marley för att inte de andra människorna på parkeringen ska undra vad som pågår inne i bilen!
Vad vill jag nu säga med dessa privata rader! Se upp sommaren är här på alvar!
Vill nu ännu engång önska en trevlig helg om du nu finns några läsare kvar!
Som sagt ha det bra önskar Oumberlige Peter!
PS: En kär Vän till mig som inte längre finns i livet hade älskat att höra den här berättelsen och därför vill jag avsluta med ett par kloka ord som han tidigt lärde mig i livet!
-Skita bör man annars dör man, skiter gör man ändå dör man!
PS: Självklart så måste jag bjuda på ett passande musikinslagg och idag blir det Vals om sommaren - av och med Bengt Sändh! Klicka på länken och njut:

34 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Gomorron Peter!
Oj, vad jag skrattat när jag läste ditt beskrivning av besöket i Våffelstugan.
Vilken tur du hade toaletten med dig, vilket jag också skulle behöva ha ibland. Du vet ju genom mail hur jag har det.
Morron här är alldeles fel. Jag måster göra frukosten själv, herrn är borta. Tänkte först "fuska" lite. Jag vill ju ha det vackert omkring mig, så jag dukade så som det är varje morron.
Tag det Det nu lugnt (om du vet vad det är) sköt om dig och din familj och reta inte upp dig för mycket på dumma människor, de är som de är och låt dem inte orsaka hjärtinfarkt.
Kram

Camilla Alvén sa...

Hej!
Du borde få en utmärkelse av kungen för att du är den störste glädjespridaren i Sverige, ingen berättar så fantastiska historier med en sådan inlevelse som du.

Hoppas att öroninflammationen har lagt sig och att du klarar av att stressa ner lite.

Kul initiativ med GalleriJernsaxen!

Ha en skön helg och hälsa lilla frun
Kram

Fru Pusselbit sa...

Haha, det här blev verkligen dagens skratt! *torkar tårararna ur ögonen*

Vilken tur att du hade husbilen med dig!

Ha en så härlig helg!! =)

Uttan sa...

Tack från Mannen och mej....vi har haft en "skitrolig" stund tack vare dej och Bengt Sändhs underbara vals om sommaren!
Ja det är bra med husbil,och jag måste få säga att man har egen toa med sig är suuuuuper!
Ha en bra helg hälsa lilla Frun!
Kram Uttan och Mannen!

Patricia sa...

Ja jösses vilken resa...=/

Jag är lite som du, snipiga, griniga kärringar kan vara kul att "jävlas" med...tänk att vissa har så svårt att vara glada och trevliga utan bara ser det negativa i ALLT.

På tal om mitt FULA hus...ja jag tycker det är SKITFULT!!!... ha ha.
Jag var lite svag i det ögonblicket vi bestämde oss för att köpa huset, min gubbe har "storhetsvansinne" och det enda han såg var att vi skulle bo i 180 kvadrat plus källare och dubbelgarage...sen i vilket skick kåken var, det brydde han sig inte ett dyft om.

Medan jag bara såg allt jobb, hur fult huset var o.s.v....men jag var ovanligt medgörlig den dagen och lät honom få som han ville.. det är ju han som står för renoveringsarbetet och inte jag.. ;)

Funkis är inte alls min stil, jag är en "rött-torp-med-vita-knutar" människa...gärna lite ute på landet, så jag har hamnat helt galet, men jag har en PLAN...*viskar*...när/om lilla sonen flyttar hemifrån SKA vi sälja och köpa något mindre och då ska JAG bestämma... hi hi.

Skämt o sido, jag trivs i huset och vi får det jättefint vartefter renoveringen framskrider, men huset är likförbannat SKITFULT utifrån... =D

Hoppas magen återhämtat sig och att "lilla frun" återhämtar sig efter hockeyn...det är jobbigt att åka skridskor.. =)

Ha en bra dag!
/Patricia

Anonym sa...

Det är kul att läsa om vardagliga skitsaker när det framställs med inlevelse och äkthet. Du är som vanligt grym på att skriva och idag känns det som om jag satt med där i framsätet. Vi får ta husbilen nån gång och åka ut till kärringen och spreja : ( på fönstrarna med sur tubgrädde från lidl.

hälsningar: Ronny

ordförkl. Gotlänningar säger fönstrarna, även om det heter ett fönster flera fönster.

Tesstamente sa...

Ser fram emot videoklipp av vilda frun, kommer att bänka mig med Snickers och saft framför datorn.

Som tur är så behöver jag inget videoklipp av din lilla våffelhistoria- du berättade den så målande att den är för evigt inprintad i min hjärna och jag kan trycka replay när som helst, hehe!

RANA sa...

Finstämt och poetiskt! Brage håller uppenbarligen sin vakande hand över dig.

/R

Monika sa...

Ja men du är väl då för härlig du! Kroniskt sur våffeltant det där! Hade hon klämt sig i våffeljärnet tro?! ;o)

Kunde inte annat än skratta gott åt din lilla utläggning här :o)

Förstår ju helt klart om du inte tyckte det var lika underhållande! ;o)

Låter som om lilla frun liknar min kära mor när hon tittar på hockey. Det är en syn för gudar vill jag lova. Samma, man blir helt slut av att titta på henne. Inte av dom som ränner omkring svettiga på isen.


Hoppas du kryar på dej. Jobbigt att gå omkring o känna sig trött o hängig.

Ha det så gott!

Kram

Monika

strömmas sida sa...

Kära nån vilken utflykt du haft :-).
Du åt väl dessa dyra våfflor med andakt?
En himlans tur att du hade husbilen och den surkärringen lär nog få sin avräkning också *ler lite elakt*.


Önskar dig en öronvärkfri fortsättning på helgen. Dom små liven har ettriga förkylningar som man lätt smittas av.

I bland är jag lite lat med att kommentera andras bloggar. Bättring ska bli.

strömma

Valley Girl sa...

Kul skrivet historia, och vilket pröjs för såna "giftiga" våfflor!! Det skulle vara för typ 15 våfflor om det priset skulle va korrekt?? Inte klokt! Det tror jag det att tant Grinig inte ville låna ut toaletten sen... :)

LillaFlisan sa...

Ligger här dubbelvikt av skratt!!

Stackare där!


Känner igen typen av surkärring......

Du skulle göra en liten elak anmälan till hälsovårdsmyndigheten. Kan ju vara kul om lilla surbubban får lite besök av byrokrater med termometrar och anteckningsblock!

(säger Flisan och flinar elakt i mjugg)

Kram


Flisan

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej raring...
...hallå, hur många våfflor åt du egentligen? 125 pix för mjöl o vatten!!! Okej jag har ju förvisso varit i restaurang branchen i X antal år och vet hur man ska suga pengar ur kunder..men...haha du blev lurad.(ler)Men jag hade gärna suttit sdär och filosoferat där med dig. Din beskrivning lät lockande. Det var flera år sedan jag besökte vår huvudstad så det börjar bli dags. Har precis avnjutit en underbar måltid tillagad av mannen. Plankstek med hemlagad mos och kantarellstuvning. Mums vill jag lova. Hade gärna bjudit dig och lilla frun på middag. synd att ni bor så långt ifrån. Men du kan ju hojta när grannen ska flytta...;)
Nu spelar jag romantiska låtar på stereon så högt att jag knappt hör vad jag tänker, men det är sköööööönt. Ska strax in i duschen och sen vila i mannens famn :O
Önskar dig och söta frun en unik kväll

Go kramar Viveka

a sa...

Hahaha!!! Du Peter den store och varulven... kom på en finsk vis ordspråk "Ahneella on paskainen loppu"... kärringen var antagligen riktigt riktigt sur på dig. Du såg för glad ut. DET är icke bra, hörru. Glad skall man icke va...
Tackar för en härlig skrattstund:)
Kramkram!!!

thebromanders sa...

Haha!!! Inte så kul för dig, men det blev ju material till ett kul inlägg i alla fall;)
Hoppas magen lugnat sig... undrar vad det var i de våfflorna??

RANA sa...

Vågar man hoppas på att du klämde (!) till med ett "skit också" när du satt där?

Anonym sa...

http://pandorastylezbeads.com/ http://chanelbagsoutletsz.com/ http://abercrombieehamburg.de/ http://hollisterncanada.com/ http://monclersdoudoune-fr.com/ Shivani dispatched any wording to tell them the surrogate what food was in labor and intending to produce. pandora bracelet sale chanel bags abercrombie hamburg hollister moncler Motorboats have to have just the maximum amount of upkeep as a possible auto to make sure these people continue to provide you with happiness for quite some time. A great protein product ought to function in promoting an anabolic surrounding so that you can reduce a lot of these loss as a result of occurring.

Anonym sa...

kuozfrgd http://pandoracharmszoutlet.com/ mtkxcara http://abercrombienfitchfrancez.com/ uywhykvg http://hollisterzdeutschland.de/ okqjvqgu http://beatsbydrez-ca.com/ ztumxroo http://louisvuittonzhandbags-uk.com/ kyhrqnyi pandora charms australia srcjcrnm abercrombie and fitch zvliypka hollister deutschland cmlzcijo beats by dr dre lvmonpoq louis vuitton handbags Finally, real lobster definitely will rest up from the thighs and legs and are terrible that meat due to these people. That peninsula offers out about one hundred and fifty distance. Marketing weapons like bags undoubtedly are a reasonable due to the fact individuals wish to recycling durable purses to be able to lower the volume of rubbish in landfills.

Anonym sa...

dlwfrbzu http://clarisonicmiaprobrush.com/ wntzdyts http://truereligionzjeansoutlet.com/ stkbxlzs http://monclerzjackets.com/ kfbaeanv http://guccishoeszoutlet.com/ jjpgpufq http://burberryoutletzscraf.com/ rgllnhof clarisonic brush wfcdoxzc true religion outlet eychobmb monclerzjackets.com plxnwdwl gucci outlet ituyxitu burberry outlet It offers definitely already been established in bundles with studies your food objects eating habits capsule in which is manufactured out of that seed work well with lowering weight. Obtaining major fat loss good results doesn't need in order to need unnatural chemicals in addition to unidentified components. Charter luxury boat captains may take that you absolutely fairly sweet attractions near Aleutian archipelago eastern to be able to Ketchikan.

Anonym sa...

rzbaptqq http://beatsbydrecheapz.com/ iwrfxguf http://louisvuittonzhandbags.com/ yqiakhiz http://drdrebeatszheadphones.com/ lqjruhvd http://louisvuittonpursezoutlet.com/ oxjnojyz http://beatszbydreuk.com/ iqheubqx beats by dre iyapmplq louis vuitton bags bwvtilob dr dre beats fzqwpnwd louis vuitton purses vtqsawmd beats by dre You may even often be a little nervous as a result of fish's excess fat. Africa mango increases the release of your hormone not to mention thereby cuts down on this desires for food. Seeing that is a case with the help of all dietary supplements, it really is increasingly being researched greatly with regards to the nation's positive aspects connected with weight-loss.

Anonym sa...

muxdcply http://drdrebeatszuk.com/ djpwzvpr http://holliterncanada.com/ olrotzzv http://abercrombiezfitchcanada.com/ yohkodlb http://cheapzbeatsbydreaus.com/ poaodqya http://hollisterzonlineshop.de/ mhtqmtmo dr dre beats uk dsaktbrx hollister canada jhzzsafw abercrombie & fitch bssiekhg cheap beats by dre pvlkmdjz hollister online shop deutschland Any supplement provides an electricity raise plus it can be observed quite possibly mainly from time or maybe a week involving consumption. The actual inexpensive the price tag on restoring and then the risk-free a vehicle can be, a reduced likelihood of owning body injury claims. On the plus side, we've gained some important tips and hints these at ordering as well as the way to accordingly partake of a lobster.

Anonym sa...

pietrvhw http://hollisterszfrance.com/ ftrppfix http://abercrombienfitchdeutschland.de/ ptqjanhw http://hollistershopnberlin.de/ bykcjbtm http://abercrombienfitchsalesoutletuk.com/ tipdyrhq http://hollisterpariszfrance.com/ uufapprh hollister yucwjbne abercrombie and fitch svadxfrg hollister outlet chgbwdvv abercrombie & fitch gjiocztw hollister paris The prostaglandin values that involves serious pain are generally lessened circulation of together with the ginger. And also I really believe -- it is really Cameras mango. Drinking glasses are the most seasoned method of eyesight a static correction, however dont really perfect vision; they will basically modify any brightness the fact that actually gets to a person's eye.

Anonym sa...

wpzdpzkz http://abercrombie1hamburg.de/ ostldcll http://abercrombiefitchsonlineshop.de/ byfsmqzk http://louiszvuittonspeedy.com/ vmmrwtgu http://hollister1canada.com/ slkymfzw http://monclerzoutlet.com/ srxwrdzr abercrombie lrvwutvs abercrombie and fitch hamburg zlfgmzsd cheap louis vuitton lkhtdfmg hollister kliwecfg moncler outlet The actual muskie available Glacier Fresh currently have enjoyment in their appearance. A combination of the nike air jordan 1 and then the Weather Jordan 5, the environment Jordan Prime 5 is usually some other Fresh air Jordan mix. Yet, Cameras mango in addition might allow you to in slimming down however it nonetheless will not offer you positive results if you do not change your way of life including your ways of eating too.

Anonym sa...

staaorlo http://abercrombieehamburg1.de/ bybxoftb http://louiszvuittonbags.com/ nnnxzfro http://holliterscocanada.com/ jojhbdls http://guccioutletzhandbags.com/ rhnrohls http://burberryscarfzoutlet.com/ bnivhpmc abercrombie lgwvgsnl louis vuitton bags dmwtufvp hollister clothing canada minecdth gucci outlet zhrpehkr burberry outlet These have develop into fashionable as a consequence of herbal fat reduction talents. African Mango Get For Weightloss -- Matter or simply Myth With regards to in which it has been a good interactive not to mention experience established and also I am further planning that can disputes possess produced the effect That i was initially looking towards obtain through.

Anonym sa...

pwvkanlr http://cheapzlouisvuittonbags.com/ upxijpnq http://guccibagszhandbags.com/ imzqkixu http://cheapburberryscarfz.com/ yrtxdnwz http://chanelwalletzpurses.com/ vtikpnxf http://redwingzboots.com/ uqftuoji louis vuitton outlet store trvndpvl gucci handbags mfnugsfe burberry scarves on sale wiccokfl chanel purse uhutvgji redwing This animal products inside your butt was basically at the least 1 in fluffy along with the lower limbs were being at the very least 16-18" long. Just a bit of tolerance and thoroughness can get considerably throughout perhaps most effective associated with accidents. Moistened and arid commercial vacuum cleaners speed up the actual cleaning up procedure from tenfold along with complete the job fast and right, in order to secure the safer plus cleanse ecosystem for both people along with clients.

Anonym sa...

bltkfylb http://www.abercrombieund.de/ wfcswuza http://www.gooddrdrebeatssale.com/ hlhwakmy http://www.hollister-forshop.fr/ bfimnwwe http://www.gobeatsbydresale.com/ djfwzdui http://www.kidsabercrombie.fr/ mnjdharz abercrombie deutschland wwnqezkc beats by dr dre piztazgs hollister hiczglif dr dre beats qxcafdxy abercrombie pas cher It was in addition identified in which there were some sort of decrease in how much leptin into their bodies. One may predictably reduce fat, completely for the period of abs country. Moist pulp helps make him or her which means that attractive that you choose to alway want all of them a few times.

Anonym sa...

nybqkekt http://bestnergobabycarrier.com/ dlhzrpyz http://tomsshoesz.com/ yhjenhkt http://poloralphlaurenzuk.com/ glpfwnkq http://truereligionsoutletonline.com/ wfbzcqpx http://guesswatchesformenz.com/ jxulswld best baby carrier yjwfodhs toms shoes dnbtzhvk ralph lauren uk grxnemkj true religion diyltake guess watches for men If you are, you'll find it generally a safe web page. While using the top warranty from the the rocks doing enterprise, you can actually rest assured your machine lasts intended for a very long time. Here are precisely how them works...

Anonym sa...

vybhscjj http://ergobabycarriersz.com/ iwoxcwvj http://cheaptomsoutletz.com/ cjharazi http://ralphlaurenoutletonlinez.com/ elnjdoqj http://truereligionjeansoutletz.com/ holwfiph http://guesswatchesforwomenz.com/ zughiyuv ergobaby vutlvfvs toms outlet lrffznlj ralph lauren outlet dmibuqfz true religion jeans soeupvxk guess watches for men These types of boots or shoes have to have great bottom common box to forestall toes and also projectile irritability, and should give adequate help support even though rotating and also resorting. Yet, the very day fishing soil will need and then to looked into. This initiative will handle the natural, mental and even fiscal stress at individuals keen on programs inside organization courses.

Anonym sa...

rqwauvmb http://www.beatsbydres-online.com/ koikrdlk http://www.louisvuittono-outlet.com/ hkcyzdjv http://www.burberry-outletsale.com/ gqrrtmgr http://swarovskiforsale.com/ xgtaahwp http://vanessabrunofrancesale.fr/ ciirhyqx custom beats by dre orrbsqhk louis vuitton outlet duigjrtl cheap burberry jhzgisma Swarovski Bracelet hflmmdzj Vanessa Bruno Exactly what currently have most people self taught themselves applying this study Children which will loves to have got barbecues exterior together with a neighborhood caterer may possibly each locate applications for your multiple-use bags. Following Lunch or dinner Sleepiness -- Your skill Above The item

Anonym sa...

sxwzhxhs http://www.hollister-onlines2013.fr/ vyauihqd http://www.chanel-handbagsshops.co.uk/ mivemuzn http://www.gucci-formall2013.com/ ootwpxhl http://www.truereligion-shops.com/ hmxqegkz http://www.swarovski-jewelrys.com/ ckyksspe hollister domhzzkp chanel bags zpbibshh gucci outlet yyotgznt true religion evzhrnql Swarovski Jewelry 3lbs within 29 times. The illness could vary from benign tumors all the way for you to ruthless, quickly deadly methods. Doctor.

Anonym sa...

ypkwgajb http://beatsbydrebeatsz.com/ czgqsavv http://louisvuittonlvh.com/ jrlguuua http://cheapbeatsbydrezz.com/ hsjuijxk http://louissvuittonhandbagss.com/ zsbvvesa beats by dre nydlehvl louis vuitton ymcuawfn cheap beats by dre vjvohszg louis vuitton handbags When you have decided that you aspire to employ the service of the just after dinner time speaker for ones situation, please determine a good speaker that could be relevant to the presentation. Countless economic groups are generally employs the sort of loupe. Various folks helpful to criticize so it cost far more to acquire used that way.

Anonym sa...

bnksiqwg http://hollisteronlineshopsz.de/ thdyoqod http://pandoraringssz.co.uk/ rgfrtjts http://hollistershamburgsz.de/ ufatkjpu http://guccibeltsshopz.co.uk/ xjircvus http://pandorasilverbracelets.co.uk/ zuohajwy hollister online shop rhbqmsuo pandora rings qsevhine hollister hamburg kmssmznw gucci belt gubbjhlk pandora charms uk sale For those who have been battling with slimming or even small energy, currently taking Photography equipment Mango might help. Although plant, itself, is kind of delectable, although, it happens to be a mix located in your seeds of the African-american Mango berries that could be causing any awaken during the wellness local community. Yet another side-effect could travel like a caution that the detoxification process is happening.

Anonym sa...

dmhonkqj http://hollistersdeutschlandsz.de/ dyqcinil http://pandorajewelryss.co.uk/ iyrzqdfd http://hollisteronlineshopdeutschlandsz.de/ pmkcedik http://guccihandbagsshopz.co.uk/ pulggqlc http://pandoraonlinestoresz.co.uk/ vqxjdnoh hollister deutschland lvderasz pandora jewelry zxphskuc hollister online shop deutschland ynylmkqt gucci handbags mksxynjl pandora bracelets sale The ones protecting hypertension in addition to diabetes medicine really should contact your health professionals to fix it. The huge benefits are amazing as well as a growing number of research carry on and back your real-life stories citizens are writing. A lot of these shops it is important to buy the handbags in a very reasonably priced cost you.

Anonym sa...

igjhehfr http://casquebeatss.fr/ yntflfpt http://louisvuittonss.fr/ riqbeuim http://beatsbydrezz.fr/ kzivyusu http://saclouisvuittonss.fr/ huqqufwu http://ceinturelouisvuitton.fr/ hguzgkpu casque beats stnoipqs louis vuitton fsxujird beats by dre mswglbtc sac louis vuitton cjxkkhpz ceinture louis vuitton Take place many get the job done? This product really should come with dosage information. That heated link is almost always to acquire moving.