fredag 30 september 2011

"Tacka vettja Old Molly trosor......!"


Ska nog fortsätta på den linjen som jag slog an på tidigare, lite medicinskt och lite förpubertalt alltså lite Oumberligating! Det här med fina trosor det gillar jag. Jag har ju varit en lycklig man i 17 år nu som i princip handlat alla min Frus kläder pga eller tack vare att hon själv inte orkar/kan göra det! Undrar hur många underklädesbutiker/avdelningar som sett mig gå halvblundandes och känna på mjukt trostyg. Visst det har säkert sett lite perverterat ut, men tänk om de vetat sanningen. Att jag bara letar upp det mjukaste, mjukaste silke eller bomullstyg som går att uppbringa till min Älskade så att hon inte får skavsår på de hundratals stygnhål och ärr som hon har i de nedre regionerna pga av alla sina bäcken och länd ryggsoperationer!
Självklart har de blivit en hel del Odd Molly trosor i silke under åren. Det roliga var att jag faktiskt läste fel under lång tid, trodde faktiskt att det stod Old Molly. Har i Stockholm är det mycket "gammeltackor" som springer runt med deras kappor/koftor med stor blaffig logga på ryggen så det är kanske därför jag gjort en Freudiansk felläsning. Ser att det går "utför" med Odd Molly i dagens Svenska Dagblad, de lägger ner sin USA landsering av avbryter utvecklingen av herrkollektionen! Jag som hade sett fram mot att få inhandla ett par härligt mjuka silkeskalsonger till vintern. Tänk att få slippa få skavsår, fast i mitt fall är det inte ärrvävnad som är problematiken, fast det lämnar vi därhän idag, det här är en seriös inredning och design blogg.......har jag hört! Trevlig helg på Er Vänner!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din silkesmask i Cyberväveriet!
PS: Måste bara få skriva "stringtrosa", det är någon underbar dåre som har en sajt med bara inlägg där ordet stringtrosa eller stringtrosor förekommer, klicka här!
Vill bara påpeka att det inte är jag, mycket kan man beskylla mig för, men att vara en sådan "fuling" är väl lite att ta i! (ler)

4 kommentarer:

BP sa...

Odd Molly är just det... odd. Tycker deras grejer är väldigt speciella och alldeles för "kvinnliga" för mig. Men din snygging till fru passar nog utmärkt i dom:-)

Emelie Bäck, Cancerfonden sa...

Hej! Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

desperat hemmafru sa...

Snygga trosor!

Caja: sa...

Me like....har aldrig ägt ett odd molly plagg...men hade gärna velat.

Kram på er 08´or från skåneland