tisdag 29 maj 2012

"Trevliga problem..........!"


Det är inte lätt alla gånger att både vara äkta Make och personlig assistent åt sin Fru. Inte nog med att det tagit flera dagar att hitta de optimala studentexamens skorna till min Fru, nu kommer nästa problem. Vilken färg ska hon ha på tånaglarna? Ja, det var inte så lätt med skoval heller vill jag lova, tre par blev det, alla av märket Tamaris. Utrustade med ett patenterat dämpningssystem, perfekt om man har ryggproblem som min Fru. Dessutom med den för min Fru ländryggsanpassade klackhöjden 8 cm. Ett par bruna, ett par svarta och de på bilden röda blev det. Nu har jag bestämt mig för vilka hon ska ha på sig på vår Dotters examen, de blir de röda ovan.

Lilla Frun, allas vår Pockethexan, bad mig att köpa något nagellack som jag tycker passar och är fint, allt passar på min Vackra Fru, nu är det mera vad som "passar sig" på en Studentexamen? Det är här Ni kommer in Kära Läsare och Vänner! Ska det bara vara en tunn genomskinlig lack, milt tantrosa, ljust sommarrött eller ska jag vräka på med en mörkare lite porrigare röd? Lilla Frun går ju med hjälp av ett metallicrött gångbord så även den färgen skulle passa!
Usch, det är bråda tider nu, inte lätt att vara Äkta Make och Vikingahövding på samma gång!
Tamarisskorna ovan hitter då här!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Skohandlare i Cyberträsket!

5 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Snygg sko! Är det du som målar tånaglarna också Peter? Färgen måste bero på resten av klädseln. Röd sko, röda tånaglar funkar alltid. Själv tycker jag att det är roligare att bryta det röda med samma rosa som också finns i skon. Vill lilla frun inte ha starka färger på tånaglarna funkar den beiga färgen också. Att blanda in en fjärde färg funkar bara om den övriga klädseln bjuder den möjligheten. Äppelgrönt är coolt till rött. Själv har jag mörkt, mörkt jeansblå tånaglar för tillfället...

BP sa...

Skon är suveränt snygg, men jag förstår inte hur man kan gå på den utan att bryta nacken av sig.
Använder aldrig nagellack, så här kan jag inte ge dig några tips.

Cici sa...

Skorna är vackra men jag förstår inte vem som kom på att kvinnor ska gå omkring på tå. Helt onaturligt och inget för mina bortskämda fötter. Hoppas att dom passar desto bätttre på Lilla Frun.
Beträffande nagellacket är det väl bara att plocka en av skons färger. Blir säkert bra.

Anonym sa...

Där har vi det igen, gör en fransk manikyr Peter det fixar du lätt:) Eller okey då nått lättare.. hm rött säkert och vanligt, rosa nej nej inte till röda skor.
Nån vitare nyans med skimmer ( då kan det finnas lite rosa i) skulle funka, student/sommar =vitt:)
Sen köper du pärlor/diamanter och klistrar fast:) /C

Anonym sa...

Jag menar inte vitt vitt en ljusare färg med en färgtoning i något annat. Men beror också på vad det är för kläder som ska bäras/C