lördag 22 september 2012

"Vad fan glor du på då..........!"

Vilken djävla dag jag hade igår då. Började jobba klockan åtta på morgonen och stämplade ut klockan elva på kvällen. Japp, det är verkligheten för oss som har förtidspensionerade partners som inte får en pension som går att leva på.
Men inte kom Oumberlige Peter hem direkt efter jobbet inte, arbetar med en hel del "gratisåkare" som inte har "skam i kroppen" att alltid be om att få skjuts till närmaste tunnelbana när de ska hem....okej, man kan ju alltid säga nej. Ja, igår var verkligen en extrem dag på den sociala fronten, bara människor som "sög" i min omgivning, närande, tärande och självcentrerade. Undantaget min underbara Familj som serverade mig mat klockan ett på natten när jag äntligen kunde pösa ner i Fredagssoffan.

Nog med "gnäll"........nej föresten......min "snällhet" höll på att kosta mig livet igår. Efter det att jag släppt av den sista "gratisåkaren" så var det en vettvilling som fick kraftig sladd i regnet i alldeles för hög fart och kom rakt emot mig på fel sida, tur nog hann jag precis svärnita och svänga in i en bussficka, bilarna var bara en millimeter ifrån varandra. Hade aldrig åkt denna väg om jag inte hade skjutsat hem "någon", inte nog med att det går åt extra soppa, ska man behöva dö på kuppen?

Som sagt, nu har jag "gnällt" färdigt. Så djävla eländigt är inte mitt liv! (ler) Nästa vecka har jag semester hela veckan, Lilla Frun och Oumberlige Själv ska till Götet. Några förhoppningsvis vilda dagar på bokmässan blir det, fast det är inte riktigt sant, Lilla Frun ska vistas några dagar på Sahlgrenska Sjukhuset också, hon ingår i ett forskningsprojekt där om "Fysisk Smärta".

I vilket fall som helst så måste jag bo i vår Husbild hela nästa vecka, Hotell blir för dyrt så nu håller jag på att förbreda den. Den här tiden på året så brukar husbilen vara laddad, tankad och med fyllda vattentankar, men denna sommar som varit har vi hyrt stugor och bott på Hotell istället, våra stora barn har lånat "The Loowe Machine" och varit runt på konserter och liknande.

Hm....långt det här.....jo, till saken, har inte duschat i Husbilen på över ett år så under natten har varmvattenberedaren varit på och jag tänkte "provduscha" för att se att allt fungerar som det ska.....vill meddela att det gör det, Oumberlige Peter sitter nu naken och bloggar i Husbilen, ja, jag testar samtidigt att värmen fungerar som den ska också, det är 31 grader varmt här inne.

De finns de som tror att man är anonym i Stockholmsområdet, att ingen glor! Glöm det, i morse tog jag på mig morgonrocken, mina Foppatofflor , en handuk på armen och en påse kläder......så gick jag de 400 hundra meterna till vår parkering där vi har vår Husbil uppställd.....uppriktigt, jag fick tyst för mig själv viska...."å vad fan glor du på då?" minst 5 gånger.

Får säkert lite "skäll" av Lilla Frun när jag kommer hem igen, hon tycker att jag borde vara lite "anonymare"......aldrig i livet, syns man så finns man!

Det här blir sista inlägget innan bokmässan, Ni hittar oss precis utanför entrén på Bokmässan, vår Husbil "The Loowe Machine" är lätt att känna igen, vi har en stor bakrutedekal på bilen där det står "Bättre rik och vacker än fattig och ful"!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Lödder i Cybberduschen!
PS: Visst ja, min blogg har ju i dessa "bokmässetider" förvandlats till en bokblogg, ett tips kan ju vara den "duschbok" för mogna kvinnor...hm...även för män skulle jag tro!

1 kommentar:

Milla sa...

Hoppas att ni får en härlig vecka i Göteborg!