onsdag 18 juli 2012

"När blev du slickad senast.....upprörande.....!"

Innan du går vidare i detta inlägg, rubriken ovan är bara en allmän ställd fråga. Vill helst inte att någon av mina "följare" ger ett direkt svar, det skulle kunna genera både "dig och mig". Skulle kännas lite för privat om Ann-Britt 56 år i Örkeljunga berättade om när hennes mustachprydde make slickade upp henne i brygga senast.

Till saken, ännu en gång har jag tvingats läsa Amelia istället för min morgontidning. Ännu en sommarvikaretidningsutdelare som inte har GPS och hittar min brevlåda på vårat lantställe.
Hm....vilken dålig ursäkt va? Den lös igenom!

I vilket fall som helst så har senaste numret av Amelia något slags allmänt kritiserade upprop indirekt riktat till oss män.
"Det finns män som inte ger oralsex, men själva kräver det. Alldeles för många. Journalisten Annelie Babitz har tröttnat. Nu kräver hon att få bli slickad till njutning" (Citat ifrån senaste numret av Amelia)

Tank om det är sant, att vi män är sådana liderliga själviska sällar att vi struntar i våra partners njutning. Oumberlige Peter har ju alltid stått upp och försvarat kvinnors rättigheter, ska dra igång en kampanj, fast jag vet ännu inte under vilket namn. Kanske en T-shirt...."När gav du din Fru en slick sist?"
Som sagt, går inte in på några detaljer här, men tycker du själv att du får för lite av den "varan" så köp senaste numret av Amelia och se till att din man läser den......hm....fast det behövs ju inte, alla män tjuvläser damtidningar, man vill ju ha koll på allt "tok" som Ni har för Er!
I vilket fall som helst så länkar jag till Amelia och deras "forum" i frågan här!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Tungomålstalare rätt upp i Cybermörkret!

4 kommentarer:

Baronessan sa...

Är nu tanterna så dumma så dom ger utan att få, så får dom väl skylla sig själva, eller?
Det är likadant med analsex. Det är bara att säga "du först". :)
Glad sommarkram på dig du Oumbärlige!

desperat hemmafru sa...

Har du tråkigt Peter? Nu är det din tur att lägga in ett "vanligt" inlägg. Man kan inte spela på sex alla dagar i veckan. Lika lite som jag bara kan skriva om "ingenting alls"... ;-)

desperat hemmafru sa...

Ha, ha. Ja, det var ju kul att vi liksom kommunicerar i realtid fast över bloggen i stället för en chatt! Ser mycket fram emot koppen. Jag är sjukligt nyfiken måste jag säga. Har redan skickat min sommaradress.

Apropå den "verkliga" personen bakom en blogg. Kanske måste jag även göra dig besviken i så fall. Jag jobbade som linjearbetare (drog ny elkabel på Gotland) ett par somrar i min ungdom. Den fösta sommaren fick "gubbarna" mig att rodna mest hela dagarna. Den andra sommaren var det tvärt om... Om vi skulle träffas är jag därför säker på att du skulle kunna hälsa lika korrekt som jag skulle kunna vara fräck. Min blogg försöker jag dock hålla någorlunda korrekt, eftersom min mormor på 91 år (och in svärmor) läser den mest varenda dag. Visst kan jag "slinta" någon gång, men det är delvis därför min blogg mest innehåller "vardagligt" trams. Sedan är jag fortfarande lite skeptisk till hur innehållet kan användas. I värsta fall emot dig. Min framtida professionella person vill kanske inte visa upp min mer privata sida. Ja, så tänker jag i alla fall. Om det är klokt eller bara vansinnigt tråkigt, det får framtiden utvisa.

Kram på dig där ute i tråksemestervädret (fast här lyser faktiskt solen just nu - utanför Askersund)! Skynda dig nu att packa paketet vet ja. :-))

BP sa...

Personligen hade jag föredragit morgontidningen faktiskt, oavsett om det var DN eller SvD;-)