lördag 18 augusti 2012

"Någonstans sitter en kvinna och gråter.......!"

Jag är en ond man som borde "slängas ut" ifrån bloggvärlden! Ja, det är lika bra att erkänna det inför öppen ridå! Jag är ett praktaschel utan dess like, jag har inte hållt vad jag "lovat" eller rättare sagt åtagit mig.......hm...inte riktigt sant det heller, jag har hållt vad jag lovat delvis, men inte fullföljt mina åtagenden.

Så här ligger det till, jag mötte en kvinna här på nätet och vi inledde en bloggrelation, vi skojade och busade och fann varandra i teedrickandets fantastiska värld. Så i hemlighet började vi prata om att försiktigt närma oss varandra på ett mycket privat plan, vi skulle nämligen byta teekoppar med varandra. Våra partners skulle inte märka någonting, det skulle bli våran djupt förborgade hemlighet.

Så hände det, hon hade letat Europa runt och fann till slut en oerhört vacker teekopp i Skåne, hon packade ömt in den och skickade den till mig. Det var en vacker tingest, en unik pjäs helt enkelt och symboliken och känslan fanns där för den som kunde se.....och det kunde jag.

Det var konstverk, sommar, doft av hö och värme, men framför allt kvinnligt och sinnligt. Oumberlige Peter ville möta upp denna gåva, men hur, genast gav jag mig ut i "teekoppsdjungeln" på jakt efter den optimala koppen. Ingenstans fanns den att finna, land och rike kring sökte jag, men inget fanns jag som kunde möta upp "känslan"!

I  ren desperassion så köpte jag en kopp på en loppis, en aldrig använd tingest i originalkartong, men när det var dax att packa och skicka den så kändes det bara så "fel". Det var inte Oumberlige Peter inte heller Vikingahövdingen Ulv Röde, det "var" ingenting, den var helt "död" och sådant kan man inte ge i gåva.

Jag vet vad denna kvinna villa ha, det stavas Meissen, en natt när min Hustru sov så loggade jag in på en internationell nätauktion och budade på "Skönheten" på bilden ovan, men när jag var uppe i 200 Dollar så fick jag ge mig, Oumberlige Peters trebarnspappasjukfruvårdjobb lön räckte inte längre i kampen emot någon knös därute i cybevimmlet, slutpriset blev 600 Dollar, tårarna rann längs Oumberlige Peters kinder, han hade inte kunnat tillfredsställa sin "cyberkvinna"! Skamset släckte han datorn och gick och lade sig igen, skammen och skulden tyngde hans hjärta!

Efter en god natts sömn vakande Oumberlige Peter med nya krafter, han kände hur Vikingablodet pulserade i hans ådror, kände han inte också en svag doft av blod........helt klart kampen att finna den optimala tekoppen hade åter börjat, han skulle inte göra sin Cyberkvnna besviken.
Med sin otroligt dåliga humor så sade han högt till sin spegelbild:
"- Det hade varit meissit att hitta en så fin kopp på en loppis!" Ja, jag vet det var en riktigt dålig Göteborgare/Arne Hegerforssare, men vad gör man inte för att locka fram ett leende!

För att visa min känslighet så sjunger jag för min Desperata Hemmafru Cyberkompis. "Jag ger dig min morgon!" Ändrar bara lite i texten och sjunger, "jag ger dig min morgon, jag ger dig min tekopp!"
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson eller om det var tvärtom, vet inte längre vad som är sanning eller verklighet!
PS: Allt om Meissen hittar du här, för den ännu oinvigde så öppnar sig här himmels portar!4 kommentarer:

Fru Pusselbit sa...

Hur som helst... det var en fantastiskt vacker tekopp på bilden!

Det går inte att komma ifrån, teet smakar alltid bättre i den "rätta" tekoppen än i en som inte är "rätt"... ;D

Laila sa...

*gapskratt*
Du och desperata hemmafrun är ju så underbara!
Hon kommer aldrig att förlåta dig för att du inte offra dig mer. :-P

desperat hemmafru sa...

Hej min tappre riddare, ge inte upp hoppet!!!

Nog hade det suttit fint med en så fin tekopp, men... Jag vill väl för sjutton inte att du ska gå i konkurs på grund av en tekopp heller! Hade du varit ett av mina barn hade jag (med korslagda fingrar bakom ryggen) försäkrat dig om att det bästa är om du gjort den själv. Men nu är du ju inte det. Tack och lov. ;-) Jag väntar förstås ivrigt på att "den rätta" tekoppen ska dyka upp, men har tid att vänta. Jag håller gärna till godo med så här roliga och finurliga inlägg så länge. På så sätt kan vår relation utvecklas vidare, även om min man nyss kom på mig. Jag har försäkrat att det "bara handlar om tekoppar" och ingenting annat!;-) Är det verkligen ingen annan som också behöver en tekopp??? Ni fattar liksom inte vad ni går miste om...

Idag gjorde ditt inlägg min dag! :-))

Anonym sa...

[p]Many people use solutions once or more times a day as part of their healthy epidermis health care routine together with a skin toner and lotion . The quicker you get it on, the more moisture [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic[/url] you seal in . This online store offers Clarisonic [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic outlet[/url] products at the most competitive prices . Cheap Clarisonic MIA 2 All the Things that You Need To Know for a Beautiful Skin

If you are looking for a cheap Clarisonic MIA 2, you have better chances of finding the product in [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic mia 2[/url] online stores . Clarisonic MIA can help your skin absorb the nutrients found in your cleansing serum . 2, has a handle back indicator Shadow charging indicator will stop flashing charge complete indicator does not flash . [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic canada[/url] co . Daily use of a Clarisonic brush helps remove toxins that would otherwise build up on your skin and cause blemishes.[/p]