måndag 31 december 2012

"Gott Slut och Gott Nytt.....nu går vi in i Plåstrets tidevarv 2013...!

Som sagt Kära Vänner 2012 börjar lida mot sitt slut och något nytt väntar runt hörnet. Själv är jag inte helt nöjd med det år som varit, har bl a inte hunnit med mina Nära och Kära på det vis jag helst skulle velat ha det på, inte har jag heller skött om Er Kära Bloggkamrater så som jag borde.

Men nu tar jag i allafall nya tag, 2013 ska gå i "Plåstrets tecken", den som väljer att följa Oumberliga bloggen kommer att bli varse vad jag menar.
Ett Plåster kan ju vara tecken på omsorg, läkande, kärlek mm, men även mycket annat, man kan ju exempelvis plåstra om någon dum fan som man gett på käften. Kanske minns någon Tusenbröderserien med uttrycket "Do you want plåster?"

I vilket fall som helst så kommer jag vara mannen som gav plåstret ett ansikte 2013....hm...blanda nu inte ihop det hela med bilden ovan, underlig kondomreklam föresten vad har stora kondomer med en kvinna med plåster i mungiporna att göra....underligt!

Som sagt! Gott Slut och Gott Nytt År....nu laddar vi om kanonerna och brassar på förfullt in i framtiden!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Sjukhusplåster rätt upp i cyberberhåringen!

7 kommentarer:

Cici sa...

Gott Nytt År önskar jag dig och Lilla Frun!

BP sa...

Ett riktigt kanoooon 2013 önskar jag dig och frugan - med eller utan plåster;-)

Anonym sa...

Gott nytt år, Peter!
Kram Carina:)

desperat hemmafru sa...

Gott Nytt År! I år kommer det att bli ett tekoppsår, det känner jag på mig. Nyårskramar Åsa

Marina sa...

God fortsättning på det nya året!

Anonym sa...

Nu har du gjort att jag fått googla om denna kondom:)

Fick ju griller i huvudet och var bara tvungen att förstå bilden. Svaret jag hittade var:

"Xxl är inte bara längre, den är även bredare".

(Tidigare modeller har just bara varit långa inga har varit breda)

Hittade även en blogg där en grupp upprörda kvinnor hade skrivit:
"Förr kunde kvinnorna säga med en enkel bort förklaring att dem gör inte en sån där handling utan kondom. Och eftersom det inte fanns kondomer som var stora nog som passade så slapp kvinnorna att utföra handlingen. Men nu är det slut med det, nu ska alla vara glada att en Xxl kondom har tillverkats. Det måste varit män som kom på iden..ja inte undra på varför alla kvinnor har spruckna läppar och plåstrerna i affärerna helt plötsligt tar slut!!

Jag försöker däremot tänka positivt och det som jag kom på är vad bra för alla ungdomar på fritidsgårdarna, nu blir det lite lättare att tävla i kondompåklädning:) Ja alla vet väl om den sporten.. ja samtliga deltagare ska trä en kondom över huvudet och ända ner tills att näsan täcks,efter det ska deltagarna blåsa upp kondomen med näsan ända tills den kondomen är helt uppblåst och tills den exploderar. Den som först lyckas spräcka sin uppblåsta kondom vinner. Dem flesta brukar ha svårt att trä den över huvudet vilket nu kommer underlätta med en Xxl kondom, dock måste man ju blåsa mycket mer:)
/C

Anonym sa...

Och nu måste jag fylla på texten ytterligare för glömde bort det man brukar skriva en sån här dag:

Gott nytt år och god fortsättning!
Tack för året som varit:(
/C