lördag 12 januari 2013

"Peter Olofsson måste dö.....!"

Okej Vänner, jag ger mig....för stunden i allafall, ska inte plåga Er med fler plåster idag. Kanske är Ni nyfikna vad jag håller på med förutom att blogga?
Båda jag och Lilla Frun håller på med att skriva en varsin deckare. Jag avslöjar inget om hennes bok, det får hon göra själv på sin blogg Pockethexorna, men min bok däremot kan jag berätta lite om.

Den handlar om en medelålders man, precis som jag bär han namnet Peter Olofsson, en dag så googlar han sitt namn och finner att hans bild kommer ganska långt ner i bildkavalkaden, hur han än jobbar på nätet med att sökoptimera sitt namn och bild så hamnar han ändå inte i topp på bildsidan.

Detta bli ödesdigert....inte för honom utan för alla andra som heter Peter Olofsson. En regnig och kulen kväll tar han sin älgstudsare och ger sig ut på jakt....dock inte älgjakt......Ni kan ju gissa av bokens titel vad som kommer hända alla som heter Peter Olofsson.

Spännande? Jasså inte? Kanske ser ni lika undrande ut som den förläggare som jag kontaktade om min bokidé....hm...det är fan inte lätt att vara klok i en värld av dårar!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Ditt Spännbälte på cyberbritsen!

2 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Nu är det bekräftat - du ÄR galen! Fast jag tycker annars att din bokidé är ganska bra. Heja, heja.

Laila sa...

Förlåt alla Peter Olofsson där ute.
*skrattar så tårarna börjar rinna*

Får jag en signerad bok av dig, Peter? Jag måste få veta fortsättningen!