fredag 13 december 2013

"Det här med Facebook....så Luciafirande såklart....!"

Raderna  nedan har jag saxat ur min egen Facebooksida idag:
 
"Lite ledsen faktiskt, eftersom jag är ny här på Facebook så hörde jag av mig till mina gamla gymnasiepolare, senast vi sågs var ungefär 30 år sedan. Djäklar vad kul det hade varit att snacka "minnen" ifrån våra Luccevakor i Gymnasiet. Tänk ...när vi Luccade hos vår klassföreståndare på Luciamorgonen för exakt 30 år sedan, Oumberlige Peter var då en pigg 19-åring.....hm....ja, inte den morgon just! (ler) För då hade jag fått i mig ett helrör under natten och var så pigg att jag somnade i vår Frökens säng när vi Luccade hos henne. Det var hon som sa att jag kunde lägga mig bredvid henne medans de andra i klassen sjöng. Hon var fin hon våran Fröken, Älskade Märta, numera är hon en en Ängel, fast det var hon medans hon levde också!

Ja det här med "ledsenheten" har ju med att göra att ingen har bekräftat min vänförfrågan.......haha, Era Gamla Rövhål, jag vet att Ni är livrädda eftersom jag både har bra minne och alltid fotograferade. Tror att en del av mina gamla klasskamrater med de samhällspositioner de idag har skulle känna sig lite oroliga! Men det man gjorde som ung är väl inget att skämmas för, herregud, alla har väl varit lite på "aschlet" någon gång och vaknat i fel säng?"
 
Som sagt, Luciafirande idag, ha ett fint sådant, vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Strut i Luciamörkret!
Bilden ovan ifrån www.bonton.se
 
Redan tröttnat på Luciasångerna, kör den här istället, håller likaväl nu som för 30 år sedan:
 

2 kommentarer:

BP sa...

Just det! Har man inte haft behov av att få kontakt med gamla polare på 30 år så har man uppenbarligen inte saknat det heller. Å argumentet att "FB är ju så bra. Jag fick kontakt med XX som jag gick i 1:a klass med" håller inte.
Är verkligen tacksam att jag fortfarande vågar vägra FB:-)

Men resten av inlägget köper jag;-)

Dara Kaew sa...

เว็บสล็อต