fredag 13 december 2013

"Penisfisk eller Erik Höglander.....!"

Att ha ett starkt möbelhistoriskt intresse och att sedan kombinera det med lätt perverterad humor, dessutom i bloggform då blir inte livet lätt vill jag lova, men djävligt kul!
Tänker inte gå in på detaljer, men för ett år sedan så satt jag och åt glass med en äldre man i hans hem, han märkte att jag hade ont i ryggen, så han så åt mig att, "-Hämta Erik Höglander stolen förihelvete!" Sagt och gjort, Erik Höglander hämtades, glass och jordgubbar åt vi, dessutom pratade vi om att det är en djäkla tur att vi har invandring i Sverige, tänk så mycket mörka vackra kvinnor Sverige berikats med tack vare detta.

Varför skrev jag nu "Penisfisk" igen i rubriken, självklart för att få fler besökare på bloggen och tänk om någon "penisfisknyfiken" också vill lära känna en av 1700-talets stora möbelmästare?

Höglander, Johan Erik, född 1748 eller 1749, död 1813, stolmakare, mästare i Stockholms stolmakarämbete 1777, verksam ännu 1790, vid sin död troligen sedan länge utan verkstad.

De vackraste Erik Höglander stolar som just nu är till salu, hittar du på Skajs Antikhandel, Sveriges vackraste och trevligaste Antikhandel. Klicka här på Skajsantikhandel så kommer du också till en av Sveriges vackraste hemsidor.

Du hittar inga priser på Skajs Antikhandels sida, som alltid på Östermalm så snackar man aldrig pengar, djävligt praktiskt då många faktiskt inte har en enda krona längre efter det man gjort sig av med Släktarvet! (ler)

Gissar att priset på stolarna på bilden ovan, borde ligga kring 60 loppor och uppåt! Bilden ovan lånad ifrån Skajs Antik. Inte dåligt att få gratisreklam på Sveriges mest besökta, men minst kommenterade antikblogg! 500 000 tusen unika besökare på 4 år, det tycker jag är ganska bra och då pratar vi bara besök ifrån Sverige.

Ha ett fint Luciafirande idag! Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Ljus i Cybermörkret!

Inga kommentarer: