tisdag 21 augusti 2012

"Älska vilt....det ena utesluter inte det andra....!"


Jag älskar bokstavligen vilt, både i naturen och på tallriken. Kan vålla vissa mentala tankevurpor, men just så är det, det ena utesluter inte det andra helt enkelt.
Härom dagen så kom det en älgko med två kalvar travandes mitt på vägen här i Stockholmsförorten, självklart ingen kamera med så jag fick hitta en vida spridd bild ifrån nätet....hoppas klövarna inte gjorde hål i plastbotten?
Älska vilt skylten kommer ifrån Min Gode Vän Desperata Hemmafrun, har "lånat den" ifrån hennes blogg! Se här! Gillar verkligen skylten, som Husbilsägare är jag djävligt trött på alla fantasilösa klistermärken med älgar på som sitter på alla "hörn" på Europas alla husbilar, dax att riva loss skiten och klistra dit denna modernare variant!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Bröööl i Cyberskogen!

3 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Ja, jag har också så dålig humor att jag älskade skylten vilt! ;-) Den satt på en bilkärra som tillhörde en försäljare av viltkorv. Förövrigt den enda bild jag tog på hantverksmässan i Båstad denna sommar. Det är i sig en besvikelse, för det fanns mycket fint.

Freedomtravel sa...

Ser mysigt ut med ett bad, men snart är det dags för den där älgmamman att skaffa större pool... ungar växer ju som bekant ;)

Anonym sa...

Skulle jag vara en älgkalv så skulle jag helt klart vara den som sticker ner huvudet i badringen för att dricka vattnet, varför göra det lätt för sig haha /C