lördag 17 november 2012

"Djäklar vad jag var bloggnödig idag då....Nu blir det handväskor....!"

Ja, djäklar i min "lilla låda" vad jag var blöggnödig idag då........extra otroligt dessutom för det är min "jobbhelg", men vad gör man inte för sina blogg Vänner där ute i landet och i Världen som bara väntar på att läsa om vad Oumberlige Peter hittar på eller funderar kring!

Jag har fått dåligt samvete efter "dasspapperinlägget" nedan, självklart är det så att det är ett slöseri utav dess like med blekt och mönstrat toapapper. Kanske borde man göra som Anonyma Miss C och måla sitt eget toapapper, det blir nog snyggt det med om man målar lite granar, tomtar och kottar på det här raspiga och billiga skithuspappret de säljer i balar på Willys.

I vilket fall som helst så är det ju snart dax för den stora Julklappsjakten, ja, jag vet, många har börjat sedan länge.
Min Dotter exempelvis önskar sig varje år en ny handväska, brukar landa på en sisådär 3000 - 4000 kronor, men nu kunde hon inte vänta längre, så hennes gentleman till Pojkvän gick och köpte redan nu en Micheal Kors Jet Set Bag till henne, det fick bli som födelsedagspresent.

Nu till saken.........Lilla Frun är inte avundsjuk på något sett, precis som jag så unnar vi våra barn det bästa och det dom gillar det tycker vi också om, men nu senast när vår Dotter fick sin senaste väska började Fru Olofsson knorra att nu var det nog dax för henne med att få en något nytt att ha sina pryttlar i. Ja, självklart så sa hon inte det uttryckligen, utan det blev mest suck och stön om vad sliten hennes väska blivit, vad matt i färgen den blivit mm....ja, ni fattar!

Självklart så ska Lilla Frun få den väska hon helst vill ha, så jag var runt lite i "väskshopparna" här i huvudstaden och tog hem lite vackra och glansiga broschyrer. Frun hittade direkt vad hon önskade sig, säger inte vad, över 5 000:- kostade den.

Självklart så köpte jag den förra veckan, Lilla Frun var nyfiken som ett barn vad jag hade i "märkespåsen" ifrån NK. Men inte......."-På Julafton Älskling, på Julafton....!"

Så igår efter flera nätter med dålig sömn, så bestämde jag mig, ja, man köper inte väskor för 5 000:- när världen brinner och människor svälter, så nu har jag lämnat tillbaka väskan, köpt en för 500:- kronor på Åhlens istället och lagt i ett "presentkort" där det står att jag planterat skog för pengarna i ett U-land och även skickat mat och medicinpengar till ett biståndsprojekt.

Allt fint inslaget liggandes i påsen som jag fick då jag köpte första väskan........snacka om vad Lilla Frun kommer att bli överaskad på Julafton, tänk att få träd, mat och medicin i Afrika samtidigt som hon får en lite illa sydd handväska ifrån Åhlens i någon konstig plastig nyans.......precis vad hon drömt om.........Oumberlige Peter kan det här med kvinnor han!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde Alias Peter Olofsson Din Väskryckare i Cyberkaoset!

7 kommentarer:

Elle sa...

Jag hör till de fåtal kvinnor som inte absout måste ha en handväska. Under vinterhalvåret är jag glad när jag kan stoppa ner alla viktiga saker i jackfickan och under sommarhalvåret har jag en liten minimal hängväska. Jag vill ha fria händer.
Fast nu...nu var jag faktiskt och kollade på handväska igår, med tanke på min kommande Stockholmsresa. För inte tusan kan man komma utan handväska i stora stan. Eller?
Fast de jag kollade på kostade betydligt mindre än 5.000 kronor.
Nu ska det bli spännande att se om jag kommer med eller utan handväska till stora staden.... ;-)

desperat hemmafru sa...

Jag gillar handväskor av alla de slag. Märkesväskor eller inte spelar inte så stor roll (eller läs: jag brukar inte ta mig råd att köpa en väska pga märket). Det viktiga är att hitta en väska min gillar, för då kan man "bo" i den i flera år utan problem. Jag kommer ihåg alla mina "älsklingar" som jag använt upp och som gått på tippen när de till slut ersats. På senaste år har jag inte hittat rätt och jag har fem eller sex väskor i garderoben. Väskan jag har nu inköptes på hantverksmässan i Båstad i somras. Den är gjord av älgskinn och är härligt befriad från märken. Många har frågat vad det är för en väska. He, he. Den ser väldigt exklusiv ut och ingen kan riktigt räkna ut vad den kostade. Den var visserligen inte gratis, kostade 2400 kr tror jag, men det är ju tyvärr ingenting jämfört med en LV-väska t ex. Med tanke på bilden funderar jag på om jag inte borde skänka pengar i ställen varenda gång jag har lust att köpa en väska. Den där typen av jämförelser är otroligt nyttiga och budskapet går hem även hos de mest intelligensbefriade typerna.

Milla sa...

Kikar bara in och säger tack för dina ord. Lär ju ändå inte veta vad som trillir ner i huvudet imorgon så jag tar nog och lägger lite av oron på hyllan. Ha en fin helg och hoppas att frugan gillar julklappen. Men den där väskan för 5000:- kommer nog ligga kvar på önskelistan i allafall, hihi ;)
Kram

Anonym sa...

Oh, vad bra att du bytte väska. Jag håller så med dig, man köper inte en väska för 5000 kr!
Tack Peter

Anonym sa...

[url=http://www.christianlouboutintosale.co.uk]christian louboutin uk[/url] Drive a bit farther to the beach parking area on your left, and you'll see signs for the trail to Black Sands Beach. [url=http://www.vanesabrunosacparis.fr/]Sac vanessa bruno[/url] Soyjgwevk [url=http://www.oakleysunglassessforcheap.com/]cheap oakley sunglass[/url]
zbmgkk 246689 [url=http://www.oakleyssunglassessoutlet.com/]oakley sunglass[/url] 186450 [url=http://www.cheapsoakleysunglassess.com/]oakley sunglass outlet[/url]

Anonym sa...

[url=http://www.christianlouboutintosale.co.uk]christian louboutin outlet uk[/url] except for the fact that it never snows. [url=http://www.vanesabrunosacparis.fr/]vanessa bruno Pas Cher[/url] Jkprafhih [url=http://www.oakleysunglassessforcheap.com/]oakley sunglass[/url]
npdzzz 378307 [url=http://www.oakleyssunglassessoutlet.com/]oakley sunglass sale[/url] 689304 [url=http://www.cheapsoakleysunglassess.com/]oakley sunglass stores[/url]

Anonym sa...

http://www.louboutinmall.co.uk TaxonomyLike all living organisms, the Canada goose is classified according to its physical characteristics. [url=http://www.vanesabrunosacparis.fr/]Sac vanessa bruno[/url] Vjrtrzebg [url=http://www.oakleysunglassessforcheap.com/]http://www.oakleysunglassessforcheap.com /[/url]
drmfgw 629343 http://www.oakleyssunglassessoutlet.com/ 954529 [url=http://www.cheapsoakleysunglassess.com/]oakley sunglass stores[/url]