söndag 1 september 2013

"Myten om mödomshinnan......!"

Vet inte riktigt hur jag skall "tackla" dagens problem. Jag pluggar några vårdämnen och den senaste uppgiften är att via ett gruppforum se en 30 minuter lång film om "Myten om mödomshinnan", sedan diskutera detta via nätet.
Har nu tittat på filmen, men det är helt tomt i huvudet, vad skall jag skriva och vad ska jag tycka? Hittar otroligt nog, ingen infallsvinkel alls....mer än att världen är galen...men det var inte jag som började.

Helt seriöst så börjar jag självfallet med att googla (Ja, jag vet att det låter otroligt...att Oumberlige Peter skulle vara seriös alltså).

Vad tror Ni jag hittar....jo, en konstgjord mödomshinna. Okej, den finns i "skämtversion" också, men det finns också en kondomliknande gummihinna att föra in i slidan och när den sedan brister så rinner det ut en blodliknande vätska!

Jo, jag vet precis vad jag skall tycka. Fast uppriktigt sagt så går det inget bra när Oumberlige Peter säger sanningar. Sist jag gjorde det i bloggform så ifrågasatte jag manlig omskärelse eftersom jag anser att detta inte ska sanktioneras av Staten. Nu är det ingen större medicinsk katastrof med manliga omskärelse, men det finns ingen som helst anledning att man skall skära i små pojkars snoppar och i ett led att totalt få stopp på kvinnlig omskärelse så ska inte männen/pojkarna vara något medicinskt undantag.

"Myten om mödomshinnan" ligger nära detta ämne och som jag alltid säger, "Allt här i världen" hänger ihop!

Som sagt, har inga som helst problem med mina åsikter och att framföra dem, men andra har visst det. Mitt inlägg som länkades i Svenska Dagbladet resulterade i att jag blev mordhotad.

Jag polisanmälde aldrig saken, fick via IP-adressen tag i den Lilla Tönten på riktigt, mer kan jag inte berätta här! (ler) En sak är säker, inte en djävel ska hindra mig ifrån att ha min åsikt, kvinno och barnmisshandlare ska inget annat än "tugga tegel"!

Hmm......ska nu gå tillbaka till diskussionsforumet.....fast där måste jag nog vara mer korrekt...hehe...tror jag, inför Er mina Älskade Vänner behöver jag inte vara det, några av Er känner mig via bloggandet sedan många år!

Länk till artikel: Egypten vill förbjuda konstgjorda mödomshinnor.
Filmen ifrån Utbildningsradion ser Ni här: Myten om mödomshinnan

Som sagt, Söndag idag, ha en fin sådan. Skriv förfan inte höst, det är fortfarande sensommar sådetså!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde, Din Hinna på Cybersoppan!3 kommentarer:

Anonym sa...

Världen är galen, helt klart! Och jag vill försäkra dig att det inte heller var jag som började!

Marina sa...

Hoppas diskussionen gick bra!

Anonym sa...

Ha sex med sin brud som precis stoppat upp blodiglar, chilipeppar och skurit sig i framstjärten...

Ser det bara på två sätt: Viagra uppfanns inte för så länge sen och en man som inte får upp den på självaste bröllopsnatten, vad är detta för man, det blir ju grymt pinsamt för mannen,ryktet kommer gå i byn, därav kommer fejk bloddropparna som ett bevis på "utfört" samlag.

Alt nr 2. För att kvinnan ska förhindra att mannen går och är otrogen på en gång så ordnar hon med sin kur och vips så har mannen fått balanit på ballen och måste vistas i hemmet dem första veckorna.

Nu har du fått grepp på det va? /C