söndag 16 juni 2013

"Förslag på Söndagsfika............!"

Som sagt, vilodag idag, Kyrksöndag för vissa.......och för andra är det grästrimmertestar Söndag.
Min Granne har pysslat sedan klockan 8 i morse, tror han snart använt alla sorters motoriserade trädgårdsverktyg nu redan före klockan 10.

Lilla Frun och Jag brukar uppmuntra folk i vår omgivning som gör "gott" och dessutom är trevliga och hjälpsamma på något vis. Vi brukar då ge bort en tårta, sist vi gjorde detta var till den mekaniker som fixade våra bromsar på vår Husbil när någon lyckats med konststycket att stjäla och montera av nästan precis hela bromssystemet under en regnig natt.

Fast åter till min Granne, han är ska belönas med något helt annat, tror han ska få en påse rövhålskakor till sig och sin sura kärring!

Inte mycket kvar nu Vänner, men ha en trevlig helg, det sista självande dygnet!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Din sockerbagare i Cyberstaden!
PS: Det finns fler inspirerande kroppsrelaterade bakverk på denna blogg, se här, det mesta i anatomins tecken. Ni som precis som jag tycker att "rövhålet" inom konsten är spännande, minns Ni Anusbaren hos Oumberligating?
Ja, påminn mig inte, jag vet att Oumberligabloggen ibland är en riktig skitblogg.

6 kommentarer:

Lippe sa...

Hmmm, ser att vi på något sätt har samma tema i dag :) Kram och tack för kommentaren hos mig. Jag önskar, hoppas och vill att Lilla Frun snart har tagit sig ur värsta smärtträsket för denna gång och om ni skulle vilja komma förbi så finns alltid en plats för er husbil och ett uttag till kontakten.

Anonym sa...

Det var mycket spännande att titta på på den där sajten, en maggotkaka till grannen kanske?

BP sa...

Såg på en blogg, vars "ägare" är barnmorska en snarlik bakelse, fast den visade en - eller rättare sagt flera - vaginor.
Kolla:
http://susjos.blogspot.se/2013/06/syrener-och-snipp-cakes.html

desperat hemmafru sa...

Spännande kakor. Trodde först att det var bröst, innan jag tittade lite noggrannare. Snacka om att folk kan vara kreativa om de bara vill.

Hanna sa...

Haha, jag kanske skulle behöva några av de där rövkakorna. Varje morgon är det arbetare utanför mitt fönster plus att det är ett dagis nedanför också! Trodde aldrig att barn skulle irritera mig men klockan sju på morgonen när deras skrik och skratt ekar mellan husen vill jag krypa ner i en grotta och gömma mig.

Ha det bra!

Razzy sa...

Mmmmm vi har också underbara grannar som har div ljudliga maskiner som de gärna använder både tidigt och sent på dagen, kanske skulle baka sådan till dem ;-)

Hälsa goa Frun från WoW tokan Razzy