lördag 29 juni 2013

"Sommartjafset har startat....över min döda kropp......!"

Jaha, så var det sommar på riktigt igen då. Lilla Frun är fortfarande dålig, men inte så dålig att hon  inte orkar bråka lite på mig.
Till saken, behövde ett par nya badbyxor, inhandlade ett par speedos. Simmar alltid långt och mycket då jag badar utomhus, vill man att "prylarna" ska ligga rätt i brallan så är speedos ett måste.

Men det tyckte inte Fru Olofsson var ett bra förslag. "Över min döda kropp...sade hon!"Perverst menar hon.......wtf......hon klagade inte en endaste gång då vi för något år sedan var på Franska Rivieran och nästan alla män hade speedos.

Tur att jag lät plombera badbyxorna, hade på känn att Lilla Frun skulle konstra, men precis när jag nu skulle ta bilen och åka och lämna tillbaka dem så säger hon att jag gärna får behålla dem, men bara ha på mig dom hemma!!???

Hmm....säger jag bara, kvinnor är lite roliga!

Vid datorn Peter Olofsson alias Ulv Röde Din Tarzan i Cyberliandjungeln.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Tja, speedos är väl lite omodernt idag. Men jag brukar använda baddräkt när jag badar (vilket jag brukar vara ganska ensam om på badstranden) för att kunna dyka och hoppa och simma utan att behöva hålla alla delar av bikinin på plats hela tiden så jag förstår varför du ville ha speedos.

desperat hemmafru sa...

På med badbrallorna vet jag! Jag tycker att man får ha på sig precis vad man själv vill! :-)

BP sa...

Du skämtar hoppas jag. Alltså ärligt talat. Inte ens här hemma skulle jag "tolerera" dessa Speedos. Som tur är tycker maken som jag. Ja alltså, han tycker sådana saker à la y-fronts är fruktansvärt obekväma;-)