torsdag 12 september 2013

"Okej......jag byter inriktning.....!

Nej, nu får det vara nog, jag byter inriktning på min blogg. Igår fick jag denna bild tillsänd mig med en text om att Bondage inte alls behöver vara, dyrt, krångligt eller avancerat.

Tack Åke för informationen, ett tag var jag orolig att det var du själv som snott en grön gummisnodd på jobbet och knåpat lite på personaltoan. Körde din bild i Googles bildsök.....puh...vilken lättnad att se att den var ifrån Wikipedia , kan var bra att veta att den inte är upphovrättsskyddad. Ser att en del av mina bilder härifrån ibland "lånas" olovandes.

F o m i morgon fortsätter jag min mission med att upplysa Världen...hm...i alla fall den Svenskspråkiga delen om min favorit 1700-tals möbelsnickarmästare George Haupt.
Fait par Georg Haupt ebenist du roi a Stockholm, står det ibland signerat på undersidan av hans produktion. Visst låter allt mycket finare på Franska, bilden ovan exempelvis finns under sökorden på Wikipedia Bondage des testicules et torture du pénis.  Klicka absolut inte på den länken.

Jag blir så besviken varje gång jag får information om vilka och varifrån man länkat.........till och från min blogg. Inom vilket bloggsegment tror Ni att det är vanligast att man klickar sig vidare ifrån min blogg till något jag visat på med "vuxeninnehåll"...........jo, "Inredningstanterna", djäklar i min Lilla Låda vad man "klickar sig vidare" i Cyberträsket......och absolut inget ont i det inte, tvärtom, känner mig glad om jag kan göra någon glad och det måste vara ett helvete att bara inredningsblogga hela dagarna, men det vita, rena och oskuldsfulla döljer säkerligen något annat, den Gode Freud skulle bli överlycklig.

Men skit i det, erkänn nu Kära Vänner att Ni hoppar jämfota av nyfikenhet för att få höra och i morgon läsa om hur jag fann ett signerat exemplar av John Böttigers bok om Georg Haupt.

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Bloggmästare i Cyberträsket!
PS: Vill bara informera att det är ingen idé att återigen anmäla mon blogg för osedligt innehåll, google har granskat mina inlägg förut utan att tvinga mig ge den epitetet "Vuxeninehåll"!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Peter en sak är säker, du är komplett galen! Minns när vi pratade bloggande på förra åretsbokmässa. Då sa du att din drömblogg skulle heta "Antikt&Porr", är du inte redan inne på det spåret?

Har inte hört ifrån dig på ett tag, kommer du och frun ner till mässan i år? Vore skitkul att träffas igen.
Började skriva mitt namn (garvar för mig själv), men så slog det mig att om någon googlar bondage så kommer mitt namn att synas på din galna blogg. Du vet ju vad jag skriver för böcker och jag måste ju verka seriös!?
Vet att du brukar klaga på att du har många läsare men få kommentarer, tror du vet att de ligger i sakens natur.
Vad skriver man under den bilden du visar på idag exempelvis?

Jo, men Peter de där gröna gummisnoddarna känner jag igen, de försvann ifrån mitt kontor förra gången du var på besök.

Vi ses vid vår monter, sms:ar senare. Om ni planerar så kan vi väl äta middag på Park på Fredag eller Lördag?
Hjärtliga hälsningar ifrån Mr X

Joanna Björkqvist sa...

Herrejösses! Här kommer jag intrippande för att säga hej och möts av denna galna bild! Jag tar mig för pannan, men försöker att koncentrera mig... Vad var det nu jag skulle skriva...?

Jo, att jag kommer till bokmässan på lördag som gäst och då kommer jag att hålla utkik efter dig och lilla Frun, så kanske vi kan säga hej i alla fall.

Det var verkligen jättekul att få vara utställare förra året, men i år ska det blir skönt att låta min förläggare Annika sköta jobbet och så glider jag runt och insuper atmosfären! :)

Ha det fint och hoppas vi ses på mässan!

Kram!

Marina sa...

Öhhh, ooops...eller nåt...;)

Mångmamma sa...

Det är bara att instämma i hyllningskören - du är verkligen härligt komplett galen! :)

Ida Yani sa...

This website can live streaming , you can join at my site :
agen judi online terpercaya
Prediksi Bola

Thank you
agenpialaeropa.net
gamesonline.ga
beritasemasaterikini.com