onsdag 4 september 2013

"Porrsurfande.....igen....suck, va trist.....!"

Är det en nyhet egentligen? 300 000 försök att nå porrsajter har gjort ifrån Engelska parlamentets datorer. Suck, säger jag bara, har folk inget vettigare för sig på arbetstid, personligen har jag fan i mig inte ens tid att öppna min mailbox. Artikel här i morgonens Svenska Dagblad.

Kommer ni ihåg 2009 när 7 personer fick sluta på Svenska Luftfartsverket sedan de porrsurfat på arbetstid, vissa av dem hade suttit vid datorn 75% av sin tid på jobbet. Ska man skratta eller gråta, undrar vad de här lirarna gör idag....hehe....det vet jag faktiskt, fick en lista för en tid sedan. Alla har nya fina jobb eller omplaceringar.

Det är skillnad på skit och pannkaka, hade ett jobb inom Stockholms Stad för några år sedan. Där hade vi en kvinnlig kontorist som var inne och porrsurfade på arbetstid. Det hade kollats ordentligt på Black Nude Men. Först fick våra bögar skulden, sedan tittade dataavdelningen närmare på det hela och då var det en liten gullig kvinnlig kontorist som varit inne och dreglat, det blev inte så mycket väsen över det inte. Personligen så skiter jag i vilket. Hennes underbara ursäkt till oss arbetskamrater var: "-Förlåt, kunde inte låta bli, de är så vackra!"

Haha, vad säger man, världsklass, inte kan man bli arg då inte!? Fast egentligen borde man bli sur, hon kunde väl porrsurfat på blekfeta medelålders vita män istället?

Säger som jag alltid sagt, världen är galen men det var inte jag som började. Har fått lite skit för jag är för dålig med att ange bildkällor på min blogg. Bilden kommer ifrån Musclestats, gå inte in där på arbetstid, ser på IP-adresserna att många besöker min blogg på arbetstid.

Har faktiskt 40 besök ifrån regeringskansliets datorer, inte en djävel har skrivit någon kommentar hos mig, konstigt. Fast de flesta besöken hade jag när jag skrev om hur man bygger en atombomb för några år sedan............det var inget bra att länka till den Amerikanska Sajten.....så jag gör inte det igen, folk blir lätt lite oroliga.....jag med. Det största problemet är att få tag på plutonium nu när Sverige har skänkt bort allt till USA. Hoppas alla är medvetna vad som pågår i detta land?

Obama på Sverige besök idag, undrar om min gamla kontorist står och viftar med en flagga i hopp om att den Gode Barack ska tappa brallorna! Porrsurfandet på Luftfartsverket hittar Ni här.

Härligt solig Onsdag idag, gör något bra av dagen. Personligen ska jag och Lilla Frun på Läkarbesök, det är alltid så mysigt. Kanske finns det något nytt piller att pröva, lämna lite blod och urinprov känns också fint, alltid ger det någon jobb......och det är väl det viktigaste att vi håller varandra sysselsatta.
Ha det Bäst Vänner!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Ciceron i Cyberträsket!

5 kommentarer:

Marina sa...

Visst är det fascinerande med all tid somliga verkar ha över på jobbet...

BP sa...

Kul att du bloggar igen, men jag är ju van att du är en periodare.
Har sträckläst lite och måste säga att din fru har "min" smak - säger bara Desigual.

Å visst är gay killar så himla läckra! Håller med helt! Synd att den hetero varianten ofta inte kan leva upp till den gay varianten. Så klart man är tvungen att få en aptitretare då och då - men i slutändan äter man ju ändå hemma om du förstår vad jag menar;-)

Anonym sa...

Bra utbildning ger bra jobb och tid till eget intresse:)/c

Anonym sa...

När jag ändå skriver, inte förvånad, hur brukar dessa farbröder som sitter i parlamentet se ut och uppföra sig egentligen?
Dem kan knappast vara så roliga att umgås med och säkerligen är dem rädda för media så dem vågar nog inte bjuda på sig ett skvatt,så det kanske inte är så konstigt att dessa porrsurfar.

Skulle vara mer chockerande om någon riktig snygging och glading ( och med en snygg bil dessutom) satt och porrsurfade hela dagarna.

Bara en tanke/C

Ida Yani sa...

This website can live streaming , you can join at my site :
agen judi online terpercaya
Prediksi Bola

Thank you
agenpialaeropa.net
gamesonline.ga
beritasemasaterikini.com