lördag 19 juni 2010

"Erektionsproblem - Daniel Westling så fixar du bröllopsnatten...!


Hmmm........Ett inlägg som måste bli skrivet. Ja så sitter jag så här, arla morgonstund och skriver ett par rader om dagens prinsessbröllop. Har faktiskt inte bestämt mig ännu om jag ska ta med mig Lilla Frun och bege mig in till City, min Svärdotter spelar Handbollscup och resultaten där samt antal regnmoln på himlen får avgöra hur det blir under dagen! Samtidigt som jag inte är någon direkt anhängare till Monarki så måste jag säga att jag i princip läst allt om detta Bröllop, ja faktiskt allt i och kring det hela.

Det som slår mig är att all "mediabevakning" "går som katt runt het gröt" när det gäller den avgörande frågan, fixar Herr Westling bröllopsnatten? Vän av ordning kanske då utbrister vad har vi att göra med den frågan? Ja, faktiskt, det har vi Svenska folket mycket att säga till om, för det är ju det det allt handlar om egentligen, att fixa en till "tronarvingegeneration"!

Ser man hur kära de är i varandra så blir man inte orolig, halva jobbet är ju gjort om man är kär, de vet ju alla som varit med om en bröllopsnatt. Jag säger "halva jobbet", det kan finnas praktiska problem som gör att inte allt avlöper som det är tänkt. I ärlighetens namn så beror det på egna erfarenheter, alkohol intag i för stora mängder, en massa hårnålar i håruppsättningen och fel val av "nattkvarter" kan sätta hinder för alltför amorösa utsvävningar under bröllopsnatten! Fast nu skiter vi i det och återgår till kärnfrågan, fixar "grabben" det här?

Som alla vet så käkar Herr Westling en "avstötningsmedicin" efter sin njurtransplantation och de preparaten kan sätta ner "förmågan" en hel del. På två sätt faktiskt, både själva erektionsförmågan och spermieproduktionen. På kortsikt så är ju problem med "ribban" det värsta och det är ju inte heller Svenska Folkets problem, det är ju mer på det familjära planet, men och det är ju ett stort men, det här med spermieproduktionen kan ju ställa till problem.
De riktiga royalisterna har nu satt "äggklockan" på 9 månader!
För min del så tycker jag inte att den "biologiska rollen" är så viktig, adoption är en bra lösning!Fast det skulle säkerligen bli rubriker, precis som den "tysta royalistiska agendan" önskade sig att Victoria gifte sig med en riktig prins och inte en Ockelbobo.
Hela Sverige har ju varit med och skänkt olika saker till Brudparet, Oumberliga prylar i mängder har det blivit, men också en massa "symboliska handlingar" har utförts för att hylla Brudparet, träd och växter har planterats mm.
Själv så har jag snidat en rejäl fallossymbol til Freys ära och satt ut i trädgården för att "hjälpa till med befruktningen", det är såklart en "symbolhandling", funkar det så funkar det, som Vikingahövding är det det minsta jag kan göra.
Sedan som Man och Medmänniska till Herr Westling så kan jag bara bjuda på två länkar till eventuell hjälp på min blogg, Erektionsproblem och Penisförstoring!
Ja, faktiskt, jag vet med bestämdhet att någon på slottet (hovstaben) läser min blogg, ser det på IP-numret, jag kan inte med bestämdhet säga att det är Herr Westling som gör det. Det kan nog också vara den Vaktmästare som jag känner lite "ytligt" via mina kontakter i antikvärlden!Vi kan kalla honom "Stoffe"! Stoffe är sur för att han inte är bjuden på Bröllopet och som någon slags illa dold symbolhandling så hade han sex på den handknutna Savonneriemattan ifrån 1700-talet som brudparet kommer att stå på under vigselakten. Perverst? Inte alls! En av tjejerna som har jobbat med renoveringen av Storkyrkan var föremålet för denna "rituella handling", de träffades i kyrkan en kylig Marsdag och "kärlekens låga" tändes i bladguldets sken.

Läser man statestik så vet man att just denna form av "kärleksmöte" på jobbet inte är allt för ovanlig. Okej, nu kanske jag har gett några läsare "obehagliga bilder", men "Stoffe" och "Marias" kärlek är lika äkta som Vickans och Dannes!
Vad beträffar Prinsessparets amorösa möten kan vi ju bara fantisera om, tänk dig att ha flera slott tillgängliga, det blir en faslig massa sängar man kan prova på att "busa runt i" och tänk vilket otal äkta mattor det finns att "kramas" på! Gillar man sedan "rollspel" kan det bli hur kul som helst!
"-Öppna Dörren! Kärring! Det är Gustav Wasa....!"

Förlåt, förlåt, nu skenade fantasin iväg med mig, Förlåt även Ers Kungliga Högheter för min "snuskiga fantasi", det blir lätt så, jag är ju bara en enkel byggnadsarbetare och alla vet ju hur vi är!
Bäst jag slutar innan det här "spårar ur" alldeles!
Avslutningsvis! Ett fyrfaldigt leve för Brudparet! De leve! Hurra, Hurra, Hurra, Hurra.......Skål och Lycka till!
Vid datorn i Kärlekens Tid Oumberlige Peter!
PS:.........Pssst Daniel om du läser detta, så vet jag en djävlig mjuk matta på Tullgarns Slott, man slipper skavsår på knäna, ett tips bara..........!

5 kommentarer:

imse sa...

Det där med att producera en tronarvinge, blir det nog inget problem med. Skulle tro att det i en frys någonstans, finns infrusna blivande prinsessor och prinsar. Ja, alltså i form av ägg och spermier. Det är inga riktiga barn som ligger i frysen. Får vi hoppas.

Kram

Sandra sa...

Kul att du hittat till min blogg och jag till din! Hjärtligt välkommen tillbaka! Nu ska jag titta runt här hos dig!

Elle sa...

*skrattar*

Jag hoppas att du inte förväntar dig en seriös kommentar nu...*ler*
Det är alltid lika kul att titta in till dig, återigen trollade du fram ett leende i mitt (av allergi) uppsvullna ansikte. Ingen skön syn, men skönhet kommer innifrån säger man.
Jag anser att även Victoria utstrålar en otrolig lycka den senaste tiden, man ser att hon mår bättre innuti nu.
Hoppas att de lyckas med tronföljaren, men med dina förslag kan det ju bara gå bra! *blink*
Ha en skön bröllopsdag!
Kram Elle

Elisabeth Hammarberg sa...

Det hjärtat är fullt av talar munnen om. Har du testat Viagra? Förutom att innehållet är respektlöst är det dessutom framfört på illa skriven svenska, fullt av felstavade ord och grammatikfel. - Vilket bottennapp i bloggvärlden.

Anonym sa...

Tänk hur olika vi människor uppfattar olika saker! Se bara på de två tidigare kommentarerna här!
En skrattar och en blir upprörd, fast över precis samma text.
Kanske inte min humor direkt, men jag visade det för min man, han läste det två gånger sedan skrattade han, ja faktiskt han skrattade över sitt eget stora problem för första gången på två år! Han gick faktiskt runt och bankade i varenda dörr hela eftermiddagen och skrek!
-Öppna dörren, det är Gusta Vasa, Kärring!
Att se och höra honom glad gjorde mig djäkligt glad! Tack för det Peter eller Ulv, har inte riktigt fattat vad du heter, har bara läst den här bloggen i några veckor!
Jag gillar den skarpt!
Om den är grammtiskt fel struntar jag fullständigt i, de som påtalar sådant är alltid människor som vill "tysta" andra, de är obehagliga människor, oftast bittra eller rent av riktigt ledsna människor som vill göra andra ledsna, genom att kritisera!
Oj va långt det här blev då, ska snart gå av mitt nattpass på ett större sjukhus här i Malmö.
Viss bitterhet känner man när jag ser Bröllopsfesten på TV, av besparingsskäl är vi två man/kvinnor kort här på den avdelning jag arbetar på, dessutom samanslagen under sommaren med en annan. Inte mycket glamour här inte, men klänningarna var fina!
Ska börja blogga själv någon dag!
Nu säger väl någon att jag måste ha det lugnt på jobbet som kan svara på en blogg, det är första gången jag sitter ner nu på 9 timmar!
Tack för mig!
Skrivet av Maria Ehrnborg