torsdag 14 mars 2013

"Idag har vi skitit på NK:s golv.......!"

För första gången någonsin så skriver jag ett inlägg utan att visa någon bild. Vän av ordning kanske nu undrar varför? Jo, enkelt, jag hade ingen mobil eller annan kamera med mig idag när jag besökte NK:s parfymavdelning. Där skedde det en sak som hade blivit helt bedårande att visa på bild.

7 kvinnor i varierande åldrar alla sittandes på huk för att klappa, fota och gosa med Stina. Ja, Stina är min son och hans flickväns hund, se bild i förra inlägget.
Det hade blivit en höjdarbild helt enkelt, galen miljö för en liten hundvalp, 7 pluttinuttiga tjejer som alla pratar babyspråk med Stina.

Ja, jag vet, vad gjorde Oumberlige Peter där? Körde han kanske "hundtricket"? Icke sa Nicke, undertecknat vandrade ensam och övergiven på Stockholms gator under Onsdagskvällen medans Lilla Frun och Svärmor var på glaskurs hos en annan bloggare i Gamla Stan.

Har inte riktigt vant mig ännu vid att vara HundFarfar, så nu prövar jag min roll som det, tänkte att NK blir bra för där har jag under en längre tid retat mig på alla Östermalmskärringar som släpar in sina jyckar i butikerna. Men jag är inte den som inte kan "tänka om", kanske har jag haft fel, jag ville prova hur det kändes med att ha hund på NK. Det blev jättemysigt, aldrig pratat med så många roliga okända människor under någon timme. Stina och Jag fikade på NK-fiket och dessutom hann vi lägga en liten korv på golvet också.

En snorkig tant sa precis när Stina krämat klart på golvet. "-Du städar väl upp efter din hund?" Retar mig på människor som gnäller innan de har situationen under kontroll. Självklart så torkade jag upp den lilla 3 cm långa bajskorven, fast egentligen så hade jag velat strunta i det hela bara för att reta tanten. Skulle bara svarat: "-Det är inte min hund!" För det är ju faktiskt min sons Lilla Krabat!

Klockan är nu sex på morgonen då detta skrivs, Stina och jag har nattvandrat två gånger under natten, trots detta har hon både kissat och bajsat på den "Äkta Mattan"....hm alla mattor är väl äkta föresten!

Svärmor snarkar högt och ljudligt i gästrummet och Lilla Frun och Stina har gosat ner sig i sängen och snusar gått. Egentligen så skulle jag fotat Lilla Frun och Stina när de sover ihop. Fast det skulle kunna bli lite fel, Lilla Frun sover naken och Stina ligger ihopkrupen vi hennes bröst. På någotvis så kanske de tröstar varandra, Lilla Frun saknar sina tre barn som flyttat hemifrån och Stina har ju abrupt fått flytta ifrån sin Mamma och Syskon......kanske jag övertolkar.

En sak är säker jag skulle duschat Stina ikväll, jag lovar hon luktar Parfymavdelning, fast hennes ena framben luktar sagolikt gott, det är lite lätt kladdigt också, måste tillbaka till NK-Parfym för att hitta vad det är som luktar så gott, tror det är någon slags nattcreme, en av tjejerna höll på med det då hon helt plötsligt slängde sig ner på golvet med orden: "Pluttinuttinutt....gu va gulligt, vad är det för något? Hm....jag tror det är en hund svarade jag!

I vilket fall som helst så hälsade alla de yngre Parfymbrudarna till min Son att han och Stina var hjärtligt välkomna att komma och hälsa på..........men va fan är rättvisan här, tre av "vitrockarna" var i min ålder och inte hälsade de att jag var välkommen tillbaka inte. Undrar om "pluttinuttigheten" avtar med åldern?

Äter frukost och läser i dagens Svenska Dagblad om den nya Påven......oj, vad det känns ointressant, ännu en Påve som är mot abort och preventivmedel. Klart som bara den att han är emot detta, det är ju inget problem för honom, för inte blir det några barn om man bara kör sin gubbpolare i röven inte, inte ens skitungar! Hm.....var det nödvändigt av mig att skriva detta i ett annars så fint och gulligt inlägg, ja kanske, kanske är Oumberlige Peter lite som en brinnande Kanin.....gulligt men ändå lite obehagligt!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din GammelHusse i Cyberhundgården!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jäkla tokstolle till kärring. Om man slänger ut en sån tillsägelse på så dumt sätt då får tanten räkna med att det kan komma ett oartigt bemötande tillbaka. Jag har många förslag på vad man skulle kunna sagt till kärringen men släpper det. Det råder någon hysteri kring hundbajs,ja det är väl ingen som tycker bajs är så värst trevligt.. väldigt ofta då man är ute med hunden så ska man stå till svars vems bajskorv det är eller standarden "du plockar väl upp efter dig?" Det som brukar funka om man vill slippa tillsägelser (ja för man hinner inte ens se bajskorven innan man får en utställning)är att ha en bajspåse väl synlig, ser kärringarna att man har en påse så tar dem förgivet att man är den där absolut skötsamma bajsplockar-ägaren då brukar dem bara gå vidare utan att vända sig om. Har man inte påsen väl synlig då ska det kommenteras och suckas och gnällas redan innan hunden bajsat klart för att sen kontrolleras att man verkligen plockar upp efter sin hund. Ibland så kanske det inte går att plocka upp, tex när påsen har gått sönder,hunden har diarré eller när man själv har ryggskott då är det bara som sagt att hissa bajspåsen till topp och flagga lite sen kan man lunka vidare:) Och ja jag plockar alltid men fan vad man har lust att strunta i det då någon ska lägga sig i /C

Anni sa...

Du sa det själv, gullighetsfaktorn avtar med åldern - för det var ju ingen av de unga damerna på parfymavdelningen som sa något om korven ...

Och tänk att jag har pussat den där! Hunden alltså.