måndag 26 augusti 2013

"Har du haft sex med någon ifrån rymden......!"

Okej, jag får skylla mig själv som ställer frågan så. Eftersom jag jobbat mestadels med kvinnor i hela mitt liv så har jag ofta hört om kvinnor som träffat på en riktig "Alien". Fast egentligen vill jag bryta ner den här frågan till något viktigare.

Alla känner väl till Jordens försök att få kontakt med andra planeter och livsformer, det har ju skickats ett flertal rymdsonder ut i oändligheten med information om mänskligheten och var vi befinner oss någonstans i vintergatan. Senast idag skriver Per Söderström, kvalitetsredaktör i Svenska Dagbladet om det hela.
Läs mer här. Stycket nedan del av artikeln.

"Veterligen har vi ännu inte fått något svarsmeddelande från yttre rymden men om det kommer kan det lika gärna vara ett svar på Pioneer-plaketterna som på Voyager-skivorna. Det mesta talar för att Pioneer-sonderna fortsätter sin färd bort från solen, om än utan kontakt med jorden."

Vad kommer att hända när ett antal pilska rymdvarelser ifrån planeten X får höra tala om oss. Man vet väl hur unga grabbar tänker....."Tänk om det finns brudar där?" Ja, så kommer de hit och så rullar det igång, fullt med ljusgröna ungar med stora ögon i varje kvarter.

Fast självklart behöver inte allt handla om sex, kanske vill de bara göra några enkla kärnvapenprov på Jorden eller något annat harmlöst, vad vet jag, borde vi oroa oss för det här med att ideligen söka kontakt med yttre rymdens livsformer?

Tycker du frågan känns "tung" och "svår" så får du gärna berätta om "rymdsex" istället, det här är Oumberligabloggen och här finns inga gränser eller tabun!

Nu ska jag gå och ska skoja med granntanten precis som Hasse och Tagen gjorde förr, bara köra ner en gurka i Fru Karlsson brevlåda och vifta med den och skrika: "-Se upp rymdmännen kommer!"

Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Din Rymdsond i Cyberrymden.

PS: Har folk haft sex med rymdmänniskor? Kolla in på Huffington Post!


3 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Jag fattar inte vad du får allting ifrån! Sex med "ufon"? Ja, men inte med aliens... Nu för tiden håller jag mig till maken, när det gäller närkontakt av tredje graden. ;-)

https://chaturbate.com/peregon sa...

Rekommenderar för orgasm!
Kamagra intimleksaker.se
Sexleksaker intimleksaker.com
http://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se

Unknown sa...

This website can live streaming , you can join at my site :
agen judi online terpercaya
Prediksi Bola

Thank you
agenpialaeropa.net
gamesonline.ga
beritasemasaterikini.com