fredag 30 augusti 2013

"Rövknullad ända upp i nacken.......!"

Undrar om det blev för mycket för mina "namne"? Om du för en månad sedan googlade mitt namn Peter Olofsson och klickade på bilder så fick ni självklart se min vackra nuna i olika former, men också en massa andra bilder förknippade med mig och min blogg.

Nu är det slut på det, "Google" har raderat det mesta med kommentaren att ett flertal av bilderna är ovidkommande och icke relevanta vid personsökning samt att personer med liknande namn har tyckt de varit olämpliga!!!

WTF, äntligen fick jag svart och vitt på att de flesta som heter Peter Olofsson precis som jag inte är riktigt navlade. Eftersom mina bilder legat och krigat på toppen med kommunpolitiker, matematiker och advokater så undrar jag vem som lackat ur, eller rättare sagt fått kåtslag så att man var tvungen att anmäla min Frus vackra fötter som "osedligt material". Säkert någon man vars fru har fötter med förhårdnader tjocka som gamla ostarkanter och svampangrepp i naglarna.

Okej, jag vet att undertecknandet av licensavtalet ger Google alla rättigheter, men känns djävligt trist att bli censurerad på detta sett.

Visst i ärlighetens namn så vet jag att fötter inte bara är fötter och jag skrattar gott när jag ser att bilderna på hennes fötter nu finns på några amerikanska fotfetischistsajter. Världen är galen, men det var inte jag som började!

Var inte orolig Oumberlige Peter låter sig inte nedslås av detta, mitt andra namn Ulv Röde har  gått igenom hos patent och registreringsverket så nu kan alla muppar med namnet Peter Olofsson får äga det namnet för sig själva! Identitetskris? Absolut inte, men skit i det, solen skiner, jag sitter och skriver detta på min nya bärbara dator och fikar halvvägs på väg till Västerås, där jag har min Pappa på ett äldreboende. Han behöver lite praktisk hjälp, sedan bär det iväg till Stockholm igen och ut på partymingel i den ljumma sommarnatten!

Skofakta, Tamaris heter skomärket, klack på exakt 8 cm, det magiska måttet får min Kära Hustrus stelopererade svank och ländrygg!

Du befinner dig nu på Oumberligabloggen, Ditt Vattenhål i Cyberöknen! Vid datorn som vanligt Peter Olofsson eller var det kanske Ulv Röde eller kanske bägge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Peter! Vill börja med att tacka för de goda skratt du gett mig och min kollegor med din blogg.

Jag jobbar bl a med varumärket Tamaris och eftersom du alltid lägger in det som sökord så får vi alltid information om vad som är pågång, självklart är vi tacksamma för det. Fast precis som dina namne kanske man inte alltid vill bli förknippad med det starka vokabulär som du använder. Som dagens rubrik t ex, kanske inte riktigt den rubrik man vill ha förknippad med sitt varumärke!

Nu är jag själv vän av det "fria ordet", har bl a bytt ut min iPhone pga det licensavtal som jag måste skriva under. Inget licensavtal som gynnar oss kvinnor direkt.

Förra säsongen visade du den röda sommarsandaletten, du var den enda blogg där den syntes på bild.
Vi upptäckte också att den togs bort i sökmotorn, i alla fall där din Frus vackra fot synntes.

Vi kämpar emot "onda krafter" både du och jag! (ler)

Har skickat ett mail till dig också, vill att du kontaktar mig.....jag lovar ska inte skälla på dig!

Ha en fin helg och hälsa din Fru.
/Marika Carlstedt

Marina sa...

För mig får du heta vad du vill, jag är inte så kinkig ;)