onsdag 15 juni 2011

"1 sekund innan döden......!"


Det här med naturprogram...hur bra är det egentligen att visa för barnen? Minns själv att jag tyckte det var djäkligt sorgligt när man såg en lejonflock fälla en zebra, en ibland ganska långsam dödskamp. Fast när ormar tar fåglar då går det undan. Har sparat ned på min hårdisk ett 1000 tal fantastiska naturbilder och min Bästa "Lasse Berghagen bild" är bilden ovan. Kanske ska förklara mig, Lasse Berghagen bild är min benämning för något som är både "gulligt och lite skrämmande" samtidigt, precis som Lasse Berghagen själv alltså! Pip, Pip.....sa Pippin!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Naturfotograf i Cyberdjungeln!

7 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Du skulle kunna döpa fotot till "Historien med det olyckliga slutet"...

Västgötskan sa...

Ha ha! Är en man som skriver låtar om teddybjörnar skrämmande? Eller är det just DÄRFÖR du tycker han är skrämmande..? För att han aldrig gör något som ens kan katigoriseras som LITE skrämmande??

Ha en skön dag!
Kram V

Freedomtravel sa...

Nej, usch, lite otrevligt det där med att äta och ätas och djungelns lag och allt vad det är. Kan inte alla bara vara snälla mot varann....? Jag minns att i Jehovas vittnens broschyrer satt alltid lejonen och lammen tillsammans och de var minsann inte ovänner. Nej, tacka vet jag schnitzlar i frysdisken ;)

Huskatt sa...

hehehe, kanonfin bild !

BP sa...

Kan än idag inte titta på "våld" i djurvärlden. Löjligt, för det är ju naturens lag egentligen. Maken kollar ofta sådan naturprogram, men, nope, inget för mig.
Däremot älskar jag bilden som du har lagt upp!!! Den är inte otäck alls...

Lasse Berghagen - nja, han är ju väldigt lång om nu det kan vara skrämmade;-)

Rödluvan Betty sa...

Uhh vilken läskig käft ormen har!! Och vilken tur att du ändrade dig om att radera din blogg, jag trodde det blivit något fel när det inte gick att läsa dina inlägg där ett tag! Du får sluta skrämma dina läsare sådär och stanna nu! Jag har själv haft ett uppehåll nu då jag jobbat som en bäver men nu är det dags igen!:) Hoppas allt är bra med dig Ulv Röde! Kram Rödluvan*

Anonym sa...

Vad är det för orn. Trodde det var en fejkad bild när j såg den först. Är det?
Om inte Läskigt bra.