onsdag 29 juni 2011

"Hur mår Mannen......som han förtjänar......!"


Säger bara hmm.....i en ny artikelserie i Svenska Dagbladet som startade igår ställs frågan "Hur mår Mannen", personligen är det bara fint, men hur står det till med alla andra? Under midsommarhelgen har jag bara stött på män som druckit alldeles för mycket, sedan har ju semestertiderna startat med "oss" underbara "Män" som tappar allt vett och sans och håller sin Familj i ett "järngrepp" med sitt dåliga humör! Jag har ju många gånger själv under åren på denna blogg skrivit mycket om "manligt" kontra "kvinnligt". En intressant sak "män" alltså mitt eget kön skriver aldrig kommentarer (undantag finns) fast jag har fått desto fler mail när det är något "känsligt" område, trevligt så! Fast visst är vi ett "lustigt" släkte, skulle kunna skriva "spaltmeter" om det! "-Va är det här nu?" Kanske vän av ordning undrar? En man som skriver skit om andra män! Lugn bara lugn säger jag bara......kvinnor är helt "galna" de med, fast med den stora skillnaden att de inte försöker dölja det! Ska jag utveckla det? Tror inte det behövs mina alla Oumberliga läsare vet precis vad jag menar, både kvinnor och män!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Basebollträ i Cyberbagageluckan!

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

EXAKT! Män är precis lika galna som kvinnor. Skillnaden är att de står där, tysta när vi försöker (smått rosenrasande) försöker få er att säga något. NÅGONTING!
Och så har ni mage att få oss att framstå som de "mest galna"..?! :-P

BP sa...

Alltså han - ja den andra längst bak har snyggaste häck:-)
Vad gäller galenskap så vet jag inte riktigt, men en sak vet jag: en full kvinna är tusentals gånger äckligare än en packad man.

Tankar vid midnatt sa...

Tittar bara in för att ge dig en sommarkram. Har fortfarande strul med internet men kämpar på med Telia. Visst är ni män underliga varelser men ack så underbara! Så länge ni och vi kvinnor håller oss från det beroendeframkallande av olika valörer så klarar vi oss fint men så fort någon tar ett avsteg så går det åt fanderns... Sommarhälsning från Lena