måndag 20 juni 2011

"När fick du spö i sängkammaren sist..Erotik Måndag...!"


Hm....börjar med detta in inlägg sent på Söndagskvällen och helt plötsligt så är det Måndag! Får väl helt sonika sortera in detta inlägg under "Erotik" Måndag! Ja, till saken Vår Älskade Dotter som brukar hänga tvätt har fått nog av Lilla Fruns medicinskt korrekta underkläder och tagit ett allvarligt samtal med både mig och sin Mor om vikten att ha lite "fint" på sig under!
Under stora protester så gick jag med på att vi, alltså jag och Lilla Frun skulle göra ett in handlingsförsök till lite "finare" underkläder! Jag tyckte mig ana en liten "extra glimt" i ögat på Lilla Frun men riktigt säker var jag inte, personligen så tycker jag det är bortkastade pengar och dessutom fördrar jag Lilla Frun som Gud skapade henne. Har fortfarande inte glömt att underkläderna i ljusblått som hon köpte till vårat bröllop för 23 år sedan kostade 1500:-, på den tiden en ofattbar summa......kanske kan vi leta upp dem i någon låda? Jasså inte! Tillsaken som sagt, vi hamnade på PUB varuhuset här i Stockholm (De har djävligt fina bilhandikapparkeringar utanför, då blir det inte så långt för Lilla Frun att gå). Vi är dessutom lite sparsamma så Lilla Frun har med sig en rabbattkupong som hon fått på något event! Vi går helt enkelt in i butiken Pom-Pom........såg väl fint ut och jag var som vanligt på glatt humör! Om vi säger så här, det var mycket i denna butik som var inriktat på BDSM och jag blev mer och mer irriterad. Har jobbat några år på röntgen och sett en hel del vilka "trevliga skador" en del människor åsamkat sig andra och sig själva vid erotiska lekar. Som vanligt så hamnade jag i diskussion med en av de kvinnliga säljarna i denna shop, hon blev milt sagt förbannad över mina negativa åsikter om BDSM och hon predikade länge om den "egna individens fria val", medans jag "bråkade" en stund så fick Lilla Frun hjälp av den andra kvinnliga säljaren. Det blev inga "raffiga underkläder" måste jag berätta, dessutom höll jag om min Älskade Lilla Fru hela natten, vilken djävla idé, trycka in en "diciplinboll" i käften på den man älskar och sedan randa skiten ur människan...är det kärlek det? Kanske har jag missat något.....fast det kanske inte är kärlek man menar med dessa "lekar", det kanske som sagt är något helt annat.......kanske handlar det om "makt" och om "självkänsla"? Fast lite kul var det att jag fick "kunde jag spöa skiten ur dig gubbsjävel så hade jag gjort det blicken" av den ena kvinnliga försäljaren, dit vågar jag nog inte gå något mer.....men Oumberlige Peter är ju faktiskt en snäll kille.....jag spelar en liten "försoningssång" till henne...make Love not War! Frida min stora idol sedan några år tillbaka får sjunga sin "Dunka mig Gul och Blå"!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Mattpiskare i Cybernatten!

2 kommentarer:

BP sa...

Man kan ju fråga sig varför ni gick in just i den butiken. Klart du ville ha en diskussion med den stackars tjejen...;-)

Anonym sa...

Att du inte kan förstå BDSM betydet inte att alla
Med den läggningen har problem med självkänslan.

Ja, jag piskar min fru,kallar henne slyna men hon är mitt allt min älskade ea och jag ger henne det hon behöver.

Diciplinboll btw. Det heter gagboll.

DerMeister