fredag 24 maj 2013

"Att se livet ifrån den ljusa sidan.....!"

Haha, ibland skiter det sig ordentligt, om någon läste gårdagens två inlägg så berättade jag att jag brände sista tusingen innan lön på nya sommarskor till Lilla Frun och ett gäng trisslotter. Min Fru älskade skorna med en gång, men de klämde ihop hennes tår på vänsterfoten så att det gjorde ont i "ryggnerven", inget att göra åt. Vår tonårsdotter blev stormförtjust och adopterade skorna med en gång.

Vän av ordning som mött och träffat Herrskapet Olofsson vet att Lilla Frun alltid har högklackat, det har sina medicinska orsaker, skon på bilden som jag köpte är faktiskt endast 8 cm hög om man utgår ifrån platåsulan, det är den rätta vinkel för min Frus i princip helt stelopererad ryggrad, balansen håller hon utan problem med sitt gåbord, dessutom har hon en djäkla grundbalans och benstyrka ifrån sin tidiga hockeykarriär.

Inget att göra åt, sedan köpte jag ju en bunt trisslotter för resten av pengarna.......inte en spänn blev det, inte ens till en ny lott och som grädden på moset så har mitt företag inte lyckats föra över lönen i tid som utlovat. Dessutom har min Frus "avlösare" blivit sjuk så jag vet inte hur jag ska få ihop min arbetsdag. Dottern stannar hemma en del av dagen och arbetar av skorna genom att vara sin Mors personliga assistent.........som sagt, annars är det bra.

Var det någon som sa trevlig helg? Jag gör det i allafall!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din skofeteshist i Cyberbutiken!

7 kommentarer:

Ezter sa...

Hej Peter!
Vilken dag ni verkar ha idag :(
Du kommenterade Emil hos mig. Jag tror nog att namn förpliktigar! Jag vet ett par Dennis som är väldigt påhittiga. Min ena kompis har en son som heter Simon. Han var världens elakaste unge (ja, elak! Riktigt elak)dessutom busig. En annan kompis döpte sin son till Simon och han blev verkligen en jobbig unge! Nu har han blivit en vuxen, fin kille, men jag minns när hans mamma sa: Vi skulle aldrig döpt honom till Simon!!!!

Anki sa...

Hej min nya bekantskap :)
Ser att vi har i alla fall en gemensam bloggvän, Ezter... men jag förstår inte riktigt hur du hittade "Mina omgjorda bilder", som inte är min "riktiga blogg". Outgrundliga äro ödets vägar :) Kul i alla fall att du hittade mig, så jag hittade dig!
Vi tillhör också de moderna vikingarna... med husbil alltså :)
Önskar dig en trevlig helg!

Nilla sa...

Tack för dina rader hos mig. Du har alldeles rätt...jag är väldigt stolt över min pappa...han är speciell.
Nu har jag läst och blivit road en lång stund av din blogg. Du verkar vara en trevlig "prick" som pappa skulle sagt ;) Jag kommer gärna tillbaka.
Kram Nilla

Nilla sa...

Tack för dina rader hos mig. Du har alldeles rätt...jag är väldigt stolt över min pappa...han är speciell.
Nu har jag läst och blivit road en lång stund av din blogg. Du verkar vara en trevlig "prick" som pappa skulle sagt ;) Jag kommer gärna tillbaka.
Kram Nilla

BP sa...

Skorna är suveränt snygga! Förstår att dottern la beslag på dom direkt. Personligen skulle jag troligen bryta lårbenshalsen på direkten om jag tog ett enda steg med dem.
Önskar dig också en trevlig helg och hoppas att Lilla Frun snart mår bättre. Under sommaren ska man må bra, så är det bara!

Anonym sa...

Finns det verkligen kvinns som kan manövrera på (ja, PÅ inte I)såna skor? Huvaligen. Man ska inte lida av acrophobia, den saken är klar.

Ruth i Virginia

https://chaturbate.com/peregon/ sa...

Tips på BILLIGA sexleksaker intimleksaker.com
Har köpt en anal dildo på intimleksaker.com
Köpt Kamagra från www.intimleksaker.com
Rekommenderar intimleksaker.se och sextoyonlinestore.com