onsdag 22 maj 2013

"Det vär väl själva fan......!"


Har varit på besök i Västerås några gånger nu och självfallet så är mitt "Barnbarn" alltid med mig numera. En riktig Far eller Morförälder tar hand om sin "avkomma" vad det nu månne vara för varelse.

Men vilken djävla Hundovänlig stad, överallt skyltar om att man inte får rasta hundar, det bokstavligen skiter jag och mitt "barnbarn" Stina i. Det viktiga är väl att man tar upp efter sig....hm...efter hunden alltså.

Det tittade ut en kärring ifrån ett fönster och skrek till mig om jag inte kunde läsa skylten ovan.
Jag gjorde som vanligt, jag gick lugnt och stilla fram till huset och tittade upp på tanten, jag tittar i ungefär en minut, sedan säger jag alltid:
"-Usch vad ful och otrevlig du är, hur var egentligen din barndom?" Fungerade även denna gång. Tänk att folk inte har något liv?

Fast nu skiter vi i det, har varit dålig på att blogga en tid nu, mycket beroende på att Lilla Frun är dålig igen och har ett kraftigt smärtskov som inte riktigt vill ge med sig.

Igår firade vi vår 25:e bröllopsdag på Smärtakuten på Huddinge sjukhus, men jag lovar, jag skall bättra mig och Oumberliga Bloggen skall strax blomma upp igen, jag vet att många av mina Kära Läsare saknar mig, men Ni är bara lite för blyga att säga det till mig!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Hundskit under Cyberskon!

5 kommentarer:

Anni sa...

Jo, jag hade just tänkt kika in och fråga hur det var med frun när det är så tyst hos er båda - det är väl ett sätt att säga att jag saknar skriverier?
Anade att det inte var bra.
Ge henne en stor kram får mig!

Elle sa...

Blyg? Jag?
JAG HAR SAKNAT DIG!!
(och lilla frun naturligtvis)
Har faktiskt börjat undra vart ni tagit vägen. Men anade att det inte var en frivillig bloggpaus.
Grattis till silverbröllopsdagen!
Hälsa lilla frun och krama om henne även fran mig.

Snäckskalsdalen. sa...

Stackars Lilla Frun, du får pyssla om henne så att hon sakta men säkert blir bättre igen.

Och det där med förbudsskyltar är jag så led på, vi styrs överallt, någon talar jämt om för oss vad vi ska göra och hur.....Jag säger, bra gjort med snipiga tanten där!

Agneta kram

desperat hemmafru sa...

Åhhhh vilken härlig bild! :-) Tänk att till och med DU Peter skulle börja "hundblogga". Det trodde nog ingen som besöker din blogg. He, he.

Du tror inte att frugan fejkar bara? Jaga menar, det kanske bara är en mer avancerad variant av "huvudvärk"... ;-)

desperat hemmafru sa...

Peter! Jag hittar inte din mailadress! Hur kan jag få den?