fredag 31 maj 2013

"Sexveckan äntligen över.......!"

Det har varit sk "sexvecka" i en radiokanal, Radio 1. Temat har varit det mesta som rört sex, alla har velat låta så naturliga så.....men ingen har riktigt lyckats. Det är en radiokanal dit alla kan ringa och diskutera "hejvilt", de flesta som ringer har faktiskt inte alla hästar i stallet, fast det blir ganska kul i allfall.......stundtals.

En fråga som man har sökt få svaret på är varför vi ligger allt mindre med varandra. (Resultatet av en ny stor nationell sex och samlevnadsundersökning). Den ena förklaringen efter den andra har framlagts, men ingen har närmat sig "pudelns kärna", anser jag i alla fall.

Jag har svaret: Att det knullas allt mindre i stugorna är helt klart beroende på de här fula cykelhjälmarna som folk har på sig, hur upphetsande är det egentligen på en skala? Har kört mycket bil i veckan, särskilt i de centrala delarna av Stockholm. Är nu så avtänd att det inte är några som helst problem att leva i celibat under den tid min Kära Hustru genomlider sitt "smärtskov" (se inlägg nedan)
 Som preventivmedel måste det fungera perfekt, på med cykelhjälmen bara...vips så är sexlusten borta. Går själv just nu runt hemma i lägenheten naken, iklädd endast cykelhjälm. Lilla Frun skrattar så hon kiknar......men va fan? Glimmade det inte till i hennes ögon för en stund? Nej "stopp och belägg", Älskade Fru, tänk på att du är sjuk..........................

Var det någon som sa trevlig helg?
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Ditt Fall(os) skydd i Cybertrafiken!

2 kommentarer:

Mika sa...

Hm... Ja du. Varken jag eller gubben ha cykelhjälm så du kanske har rätt. Inte för att aktiviteterna har ökat sedan vi slutade införskaffa hjälmar... Men den har ej heller gått ner ;)

BP sa...

Men hallå där Peter!!! Cykelhjälmar är helt ok. Men vet du hur totalt avtändande cykelbyxor på killar är - på en skala från 1-10. Skulle säga 200;-)
Å det är fler och fler sådana avtändande cyklister som kör runt i vår huvudstad. Inte att undra på att tanken på sex är minst sagt avlägset - från vår sida - den kvinnliga alltså. Vi behöver inte ens skylla på ont i huvud längre där;-)

PS. Hoppas innerligt att Lilla Frun mår bättre snart. Det är ju sommar nu. Hon brukar ju ha sina skov under vintern. Tycker det är fantastiskt hur du/ni ändå "håller humöret uppe". Galghumör är nog svaret här. DS