fredag 12 juni 2009

Det var på tiden!


Ja, det var faktiskt på tiden nu att Svenska dagbladet ägnande sin första sida i den tryckta upplagen till ungdomsvåldet, istället för att "välta vindkraftverk". Fast riktigt bra är det inte, vad väljer man som första nyhet på sidan, jo, Saab:s eventuella försäljning, viktig nyhet visserligen, men visst har SvD nu fått en rejäl förtroende svacka ifrån min sida, ingen logik alls i rubrik och bildval, men varför skulle det råda någon logik hos SvD överhuvudtaget när deras journalister inte ens svarar på seriösa mail. Skärpning Svd på alla fronter, visst har ni nu ökat eran upplaga, men det beror på att ni i princip skänker bort tidningen. Så självklart så fortsätter jag att prenumurera på tidningen, i det stora hela så är jag en nöjd kund!
Oumberligatings länk idag går till artikeln: Våldet bland unga tjejer ökar! Se länk till SvD:
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson
PS: En tanke sänder jag till Therese Johansson Rojos anhöriga och vänner, 15 år ung, skulle ha slutat nian. I lördags natt hittades hon mördad vid hoppbacken i Stureby. Foto: Privat
Det kunde varit min dotter även din. Dags att vi alla föräldrar syns mer bland våra ungdomar att vara "kompis" med sina barn är inte att vara förälder. Har du exempelvis någon aning vilka nätsidor dina barn är inne på? Som vanligt inga svar bara frågor?
Länk till minnesvideo på Youtube över Therese:

1 kommentar:

Ulrica sa...

Japp, att hålla koll är viktigt... Dottern tycker jag är hemskt nyfiken - det får hon ta :)

Det är också viktigt att svara på läsarmejl, säger jag som är redaktör. Ska "skälla" lite på mina kollegor :)