onsdag 3 oktober 2012

"Bokmässan sög bokstavligen musten ur mig....Har erotiken blivit rumsren..!"

Orkar folk verkligen läsa mer om bokmässan? Ja, förhoppningsvis så är det så, jag tycker det som sker under bokmässan får vara en plattform för vad som händer inom det litterära området i diskussions form under det kommande året. En hel del "erotiskt" material fanns det att tillgå och intresset var stort, det syntes tydligt vid de bokmontrar som hade material åt det hållet.

I bloggvärlden så står det inte så mycket om denna typ av litteratur, tills nu, googlar man så dyker Oumberligabloggen allt som oftast upp. Tro det eller ej, men så var det inte riktigt meningen att det skulle bli.

Bloggandet är "platt" och nyanser syns inte riktigt, utan tolkningen av det som skrivs i detta forum ligger oftast hos läsaren. Visst denna blogg kan tyckas skriven av en milt perverterad man, personligen så tycker jag sex i bokform känns skittrist, men och det är ett stort men, det blir himla kul ur beteendevetenskaplig synpunkt, de är ju alldeles bedårande söta alla bibliotekarier i färglada kläder med hemmaklippt lugg när de fyller sina tygpåsar med erotisk litteratur med rosor på kind.

Fast inget ont i det, det fanns gott om sex och erotik i serieform också. Helt outstanding inom detta område är ju Lina Neidestam, hennes tecknade sagor och berättelser slår allt. Lina tog också bäst hand om alla sina läsare på Bokmässan, då hon samtidigt vid signering av sina alster bjöd på en egen liten teckning på försättsbladet. Lilla Frun, allas vår PocketHexan fick självklart en liten söt Hexa tecknad.

Vet inte riktigt vad som hänt med min blogg, den har slagit besöksrekord under bokmässedagarna, men inga kommentarer, känns lite trist, men via "sidvisande statistiken" och länksamlandet så ser jag att den "används", då känns det meningsfullt trots allt.

Gillar du sex och erotik och samtidigt vill verka lite kulturell så läser du denna artikel ifrån Svenska Dagbladet "Har erotiken blivit rumsren", samt i Helsingborgs Dagblad
"porr utan existensberättigande".

Intervju med Lina Neidestam hoppas PocketHexan kunna göra vid ett senare tillfälle.
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alis Ulv Röde Ditt Cyberstreck på nätet!

Inga kommentarer: