onsdag 17 oktober 2012

"Oumberliga möten......knulla inte i onödan.....!"

 
Ska vi börja Onsdagen med att säga ett helt Oumberligt ord...fertilitetsmonitor...säg det igen...fertilitetsmonitor.....ja, inte låter det upphetsande inte, mer kliniskt och kallt.
Ja, till saken, ska berätta om ett "möte" jag hade igår, ja, inget märkvärdigt utan just sådana möten vi människor har varje dag, på jobb, i butiker mm.

Var fjortonde dag så måste jag infinna mig på ett bestämt Apotek för att hämta ut min Frus mediciner, ja hon är nog kontrollerad ska ni veta, för tänk om Lilla Fru Olofsson helt plötsligt skulle efter 18 års tung medicinering spåra "ur" och börja knarka på riktigt!
Fast Kära Läsare Ni behöver verkligen inte vara oroliga för det, Lilla Frun är regelbundet och kissar och kontrolleras att hon inte tar några andra kemiska substanser än det Doktorn skrivit ut. Vi blir lika förvånade varje gång vi får meddelande att hennes urinprov inte innehåll några andra "droger" än hennes smärtstillande Metadon. (Hörde någon min drypande ironi?)

Fast nu skiter vi i det, nu ska vi prata "göka" igen, ja, det gillar jag, har "tappat" en hel del Läsare genom åren genom att berätta om mitt intresse för sex.
Bli nu inte "oroliga" det här är riktigt, riktigt kul!

Som sagt igår på Apoteket så väntade jag lydigt när personalen var ute på lagret och letade efter min Frus Apo-dos medicin, brevid disken så står det en hylla med Clear Blue produkter, helt Oumberliga prylar som man kan ha i samband med kontroll av graviditet eller om man vill bli gravid.

En liten kartong fastnar jag lite extra för, Clear Blue Fertilitetsmonitor, en pryl som man kan köpa för nästan 2 000:- spänn och testa vilka dagar under månaden som det är störst chans att man kan bli med barn på. Helt plötsligt så kommer det fram en av de anställda på detta Apotek, en kvinna i 60-års åldern, mittbena och hårspänne och sparsmakat smink.

Hon säger utan ett leende på fullaste allvar: "-Det här är unik produkt, som verkligen är efterlängtad, man behöver inte ha något onödigt sex inte, utan kan begränsa könsumgänget till 6 dagar i månaden, då det är lättast att bli befruktad på."
Jag blir faktiskt lite förvånad, så jag hinner inte svara innan hon säger:
"-Fast i ärlighetens namn så kan man strunta i sista och första dagen och påsåvis reducera "sexet" till endast 4 dagar i månaden!"

Vad svarar man på sådant? Sedan går hon sin väg och börjar att rätta till "Dildosarna" brevid Clear Blue produkterna.
En liten utstickare bara, har Ni sett det sortimentet? Sexhjälpmedel med produktnamn som Bertil, Sofia och Bodil. Helt djävla galet, hur upphetsande är det på en skala? Dessutom så sitter det ett klistermärke på ett exemplar av varje där det står "Prova gärna"!!!??? Hur och var? Får man lämna tillbaka om den/det inte funkar som det ska? Vågade faktiskt inte fråga Apotekstanten, tror inte hon gillar den sortens humor, men galet är det, helt underbart och Oumberligt galet, precis som en fertilitetsmonitor för 2 tusen spänn!

Annat var det förr när jag och Lilla Frun skulle få in en "unge till" inom 2 och ett halv års perioden för att behålla hennes sjukpenninggrundande inkomst, då fick man fortplanta sig i pass om två gånger per dygn under en "cykelperiod" på 22-35 dagar, då djävlar fanns det ingen möjlighet att pricka rätt på ägglossningdagarna inte via hormontest, då var det hederligt hårt arbete som gällde. Snacka om att folk är bekväma nuförtiden, fast å andra sidan så slipper man ju en massa onödigt sex som Apotekstrollet sa, man får ju en massa tid över till annat.....som att blogga exempelvis!

Hoppas jag inte nu skrämt bort någon av alla mina fina och underbara Läsare, döm mig inte för hårt, jag är trots allt bara en man!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Fertilitetstest i Cybermonitorn!

PS: Fast man kanske skulle köpa en sådan Monitor på kul....man ska ju se på livet med "lekfullhet"..(har jag hört)..."Jaha, Lilla Fru Olofsson hur var det här då, säger Doktor Olofsson, nu får vi nog ta fram lilla fertilitetsmonitorn och testa lite granna".....hm....det nog inget bra med lediga dagar i veckan, man kan få så många konstiga ideér då!

5 kommentarer:

conny sa...

"onödigt sex" hahaha..ja mycket ska man höra! Fast det är väl bra att man slipper om det inte behövs! :D

Milla sa...

Hahaha. Ska genast skaffa en sån för att sippa onödigt sex då *asg* Ha en bra dag.

Anonym sa...

Jaha då har allt sex de senaste 20
åren varit förgäves eftersom jag har passerat bäst före datum!!
Det kan inte vara lätt att köpa en
dildo av den apotekskärringen, det
måste ju vara det onödigaste av allt onödigt.
M

Anna lever i dag sa...

Stackars apotekstanten, så tragisk syn på livets goda...

Anonym sa...

Hahaha! Du är för kul, och apotekstanten med. Tack för dagens första garv!
Kram Carina