fredag 15 mars 2013

"Okej....jag fattar....!"

Hm....som sagt....Oumberlige Peter ska inte blogga om sin sons hund något mer, min blogg är inte ens känd i husdjurskretsar så det är ganska dödfött att försöka dra med mitt bloggäng i hundträsket...visst...visst...det finns undantag, Ni vet vilka Ni är.

Om det nu var någon mer än Miss C som orkade läsa mitt inlägg igår om mitt och Stinas besök på NK:s parfymavdelning så vet Ni att hon doftade/luktade mer än väl efter att ha vistats i den miljön ett tag. Helt klart blev jag tvungen att schamponera byrackan för att få bort hudkräm och liknande.

Hundar har 10 000 gånger bättre luktsinne än människor så de ska inte utsättas för dofter anpassade efter det mänskliga luktsinnet. Sällan jag är på ÖB men igår kikade jag in där, hittade hundschampot ovan på bild. T o m hundbilden stämde överens. Ja, i vilket fall som helst så är nu lukten på Stina återställd....ja, hon luktar inte hund....hon luktar faktiskt ingenting. Dessutom blev hon hur fluffig och fin som helst!

Känsliga läsare skall nu sluta läsa. I morse när jag duschade innan jag gav mig iväg till jobbet kunde jag inte hålla mig längre, jag sprayade Proffs Hundschampo i håret och masserade in detta, fungerade hur bra som helst. Jag har djävligt känslig hud så det mesta kliar på mig, utom Apotekets parfymfria produkter.

Okej, jag har inte mycket hår på huvudet längre, det har jag inte, men min övriga kropp är dessto mer luden.
Trogna läsare av Oumberligabloggen vet att jag brukar be folk som jag inte gillar att "schamponera mig i skrevet", nu gjorde jag detta helt själv i morse. Resultatet helt perfekt, kliar inte, luktar inte ..........men det blev djäkligt fluffigt och konstigt i de nedre regionerna, så nu känns det lite skumt, känns som jag har ett paket fluffig bomull innanför kalsongerna.
Tror Stina får ha sitt hundschampo för sig själv i fortsättningen!

Hm....tror det är bäst att sluta här. Var det någon som sa trevlig helg?
Ha det bäst!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Din Hygienartikeltestare i Cyberfluffet!

5 kommentarer:

Monica sa...

Vilka härliga hundinlägg, har suttit och skrattat för mej själv.
När vi köpte första hunden Elsa blev Jacob en riktig brudmagnet det var inga problem att få honom att gå ut med valpen.
Lycka till hela familjen med lilla sötnosen Stina;0)

Anni sa...

Du kanske har full koll på lilla fruns mejl, annars finns där en fin bild på sött i olika storlek. Dessutom såg du kanske gif:en i min högermarginal? Skickade även den till lilla frun. Att användas om så önskas.

Vi får kramas en annan gång ;-)

desperat hemmafru sa...

Du gör i alla fall annorlunda hundinlägg än de man vanligtvis brukar läsa på olika hundbloggar, det måste man medge... Härligt med lite nya perspektiv på tillvaron! Både för dig och för oss läsare.

Krama familjen och ha en god helg!

Elle sa...

Hörde i ett hundprogram i tv, att hundar har ett sämre smaksinne än vi människor. Det är därför de med stor entusiasm kan äta skit... :P
Ha en skön helg!

BP sa...

Hundar mår ha 10 000 gånger bättre luktsinne än människor men de är också 10 000 gånger dummare... och sötare;-)
Å om du halvgillade hundschampot så kan du försöka dig på Sheeba - fast det är ju kattmat. Smakar inte hälften så dåligt som det låter;-)

Maken skulle säga: "This guy's brooding.";-)