tisdag 12 november 2013

"Månadens snorre......!"

Jaha, då var det dags igen. Igår damp det ner ett "fett kuvert" ifrån USA i min brevlåda, känner igen förlaget och loggan så jag vet precis vad det innehåller. Några kalendrar med nakna men så klart!

Är det något jag längtar efter, knappast. Lite roligare om det varit kalendrar med nakna kvinnor, men då hade Lilla Frun slagit ihjäl mig och Ni hade undrat vart Oumberliga bloggen tagit vägen.

Dessa kalendrar av faktiskt resultatet av bloggandet, men egentligen så är det min Frus fel. Ska berätta!

För några år sedan då min Fru jobbade som Chef och inköpare åt ett byggföretag så dök det upp en leverantör som hade fördomen att alla "bygginköpare" var män, han "sket direkt i det blå skåpet" när han lämnade en massa kalendrar med kvinnor poserande nakna med olika tekniska verktyg på kontoret utan att först träffat inköparen, dvs min Kära Hustru.. Säljaren och hans produkter bojkottades snabbt på denna byggfirma, Lilla Frun är inte nådig då hon tycker något är "fel". Han gjorde allt för att det skulle bli bra igen och återkom veckan senare med kalendrar på alplandskap och solnedgångar, men då var redan konsekvensen ett faktum.

Ja, detta resulterade i att jag på skoj gjorde ett jämnlikhetsinlägg och visade på lite alternativa kalendrar, bla med lite nakna män. Succé för besöksstatistiken. Cybervärlden har koll på sådant och vips så hörde några förlag av sig till mig. Resten är historia, när jag för några år sedan lottade ut Big Penis Calendar så pajade min inkorg ihop. Så många lystna fruntimmer fanns det som varje månad ville se en välutrustad man........hm......nu ljuger jag igen som Pippi sa, hälften om inte mer var Fikusar som vill förgylla tillvaron och inget ont i det, i min värld är allt tillåtet och lite till. Bara folk mår bra och trivs och inte skadar andra! (Fast det skriver jag inte, är ju en självklarhet)

Ja, jag lottar ut kalendrar i år också, 10 stycken har jag fått, bara maila till jernsaxen@live.se . Lovar som vanligt att inte ange namn här och dessutom skickar jag dem i anonyma bruna kuvert utan fönster. För säkerhets skull alltså, för om de skulle hamna i grannfruns brevlåda är de med all säkerhet risk för att de inte kommer fram till rätt adressat.

Ja, som sagt världen är galen, men det var inte jag som började!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Din Kalenderleverantör i Cyberträsket!
Här klickar du om du är nyfiken på fler kalendrar och annat bus!

2 kommentarer:

BP sa...

Ditt inlägg påminner om Pirelli kalendern som alla (killar) hängde upp när jag jobbade hos importören av japanska motorcyklar. Ooops!
På mitt nuvarande jobb är det brandmän som gäller - för några tjejer vill säga. Tycker de - bransmännen alltså är sådär läckert sexiga...

BP sa...

Glömde ju säga - killens alla tatueringar är fruktansvärt avtändande å då spelar snorrens storlek liksom ingen roll...;-)