lördag 23 november 2013

"Det var barnbarn jag sa......inte hunddagis...!"

Vet inte riktigt hur det här gick till. Det var Barnbarn jag beställde ifrån mina stora barn......inte en massa hundvalpar som jag nu måste vara hundvakt åt på Lördagskvällar!
Dessutom hoppar både Stina, Vega och Mandy upp i våran säng då vi somnat och av någon konstig anledning så vaknar jag i gästrummet!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Hunddagisföreståndare i Cyberkojan!

5 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Snacka om hunddagis! Ny business kanske? Igår mötte jag ett hunddagis med ca 10-12 hundar. En av dem hoppade upp på mig och då sa handdagisledaren "Var snäll och hälsa inte på hundarna" till mig med uppfostrande ton. Jag blev så paff så jag inte en blev arg, förtän 100 meter senare... ;)

Rödluvan Betty sa...

Men oj vilka söta barnbarn!:) Fyrbenta barnbarn tycker min mor är de bästa haha^^

BP sa...

Tror nog att det är betydligt lättare att vara barnvakt till tre hundar än till tre små barn. Hundar skriker åtminstone inte, de kissar och bajsat inte heller, så du slipper blöjbyten också;-)
Härlig bild på er två!

Elle sa...

Inte ser ni ledsna ut för det!

Har för övrigt tänkt tillbaka till 22 november 2012. Tänk vad tiden springer iväg. Hoppas vi snart har möjlighet att träffas igen!
Extra hälsningar till häxan!
Kramar Elle

desperat hemmafru sa...

Ahhhh. NU snackar vi äntligen "dogblogg", ett språk jag förstår! Jättefin bild och inte ser ni ut att lida så värst heller. :-) Hundar kan ställa till med mycket otyg, men det är ändå ganska lätt att förstå varför de har blivit människans bästa vän. I brist på barnbarn kan hundvalpar duga.