torsdag 21 november 2013

"Jag är sexig.....och jag vet det....!"

Finns inget annat på kartan.......att jag med tiden ska bli Antikhandlare....alltså! Men varför i helskotta är branschen så stel och tråkig. 1700-talet var allt annat än tråkigt!

Igår var jag Lilla Frun och Kär Vän på Engelen i Gamla Stan, vi gjorde discot i 1600-tals valvet i källaren. Gå gärna in på min Frus blogg Pockethexorna och fråga hur hon mår idag? Människan är ju snart 50-år och borde veta att man inte ska blanda alkohol och smärtlindrande medicin.

Fast skitsamma, min Älskade hustrus lycka är helt underbar att skåda när hon förlorar sig i musiken för en stund och glömmer sina smärtor och skrider ut på dansgolvet med sina kryckor!

Fast Ni Kvinnor i Stockholm som har Era män på julbord på Engelen se till att Era gubbar har "vett och etikett" innan de går ut. Lilla Frun blev hårt ansatt av lystna manliga beundrare igår. Tur att jag hade Miss C med mig ut. En Krigarhuldra som värnar den kvinnliga integriteten.

Funderar ofta vad det är som gör att Män flockas kring min Hustru som flugor runt en koskit? Är det vårdbehovet som måste tillgodoses när de ser att hon har lite besvärligt att röra sig, eller är det rumpan och bysten som guppar alldeles för rytmiskt...........hm....det var ju så jag blev intresserad av min Fru för 27 år sedan.

Eller.....är det faktiskt så att hon är en riktigt Häxa......som förvrider varje mans sinne bara med sin blotta uppenbarelse?

Själv så får jag aldrig så många kvinnliga beundrare......lite avundsjuk faktiskt....igår bad jag DJ:n spela låten ovan, LMFAO-Sexy and i Know it. Varenda kvinna lämnade dansgolvet när jag körde min berömda höftrullningar............och igår hade jag faktiskt riktiga byxor och inte mina speedos på!

Klicka på Låten ovan och känns hur den riktigt suger tag i sinnet.......och någonstans i bloggvärlden så kanske det finns någon kvinna som vill dansa ihop med mig på det stora bloggkonvent som jag ska ordna nästa år..............som sagt jag är sexig....och jag vet det!

Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Din ciceron till den rätta Dansmusiken!

2 kommentarer:

BP sa...

Det är då som tur är inget fel på ditt självförtroende:-)
Å du har en väldigt sexy fru, ingen tvekan om det. Å att blanda alkohol med olika mediciner - ja... Personligen förstår jag din fru helt och hållet. Det är ju så roligt att hålla på just då - följderna dagen efter får man liksom ta. Det var det värt med andra ord - kanske inte så roligt för dig, men du är ju van;-)

Marina sa...

Det låter som en härlig kväll!