onsdag 10 augusti 2011

"Semestersex och Oumberlige Peter i egen hög person....!"

Har redan hunnit få ett mail med en fråga om jag är sexuellt fixerad! Vad svarar man på det? Behöver man ens svara på sådant? I vilket fall som helst så säljer alla Kvällstidningar större upplagor om ordet "sex" finns med och i morgon kan vi kolla min besöksstatestik, jag lovar att den kommer bli "toppad" just pga ordet "semestersex". Fast nu är inte det här en blogg med bara ord inte, inget snack i liten verkstad alltså. Nu ska det verkligen handla om semestersex, fast kanske inte just om mitt och Lilla Fruns privatliv!
Visste Ni föresten hur perversa alla Husbilsägare är? Det hade vi inte en aning om när vi köpte våran för 3 år sedan, gör inte misstaget som jag gjorde och häng ut något "rött" på antennen, det är nämligen signalen för att här bor ett par som gillar "gruppsex"!
Hade hängt mina röda badbrallor på antennen och det blev ett djävla "spring", fattade först ingenting, men när "Hildur och Hasse" 65 plus knackar på iklädda endast minimal bikini och speedos medhavandes en flaska rosé och "solsken i blick" då blir man lite orolig!
Vi har ju dessutom döpt våran Husbil till "The Loove Machine"....fast de dekalerna har vi tagit bort!
Det här med "bus och umgänge" på campingplatser har vi stött på några gånger nu, roligast var när ett par hade en kraftig lampa i bakgrunden i tältet och det blev "storbilds dockteater" på kvällen för alla som gick förbi, intressantast var att lyssna på alla småbarnsförädrar när de skulle förklara för ungarna varför "Tanten biter Farbrorn"!
I år har vi inte hunnit med så mycket campande men en "snabbis" till Kolmården hann vi med!Vill ge Kolmårdens Camping en eloge för deras fina Familjeduschrum.....men varför i helskotta har man satt in runda fönster i duschrummet, det kanske är så att Pappa ibland behöver hjälpa Mamma med att "borsta ryggen" när ungarna är lagda isäng. Fri insyn ifrån Handfaten, vad ska man då hålla i?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Semestersabotör på Cybercampingen!
PS: Jag vet att jag har en Dressman skjorta på mig, jag har bytt jobb och fick gå med på en lönesänkning så det blev ingen sommarskjorta ifrån NK i kammad Egyptisk bomull denna sommar! Stackars mig!

5 kommentarer:

Caja: sa...

Kan inget annat än att *le* Peter, åt dig och dina historier.

Dressman e de väl inget fel på...eller???

ha det bäst/caja

Elle sa...

Nu hamnade jag inte här pga vissa sökord. Mer för att jag undrade var tusan du står och fotograferar dig själv. Väldigt fin bakgrund...

Här i det tyska landet händer det att det står husbilar med en röd lampa eller ett fint blinkande hjärta i fönstret.
Det är "yrkesförarna" inom husbilsägarna...typ...

Fin skjorta. Kanske de har rea på badbyxor nu. Köp ett par som inte är röda. Blått är flott...
Ha en skön kväll!

Västgötskan sa...

Ha ha! Jag har alltid undvikit husvagnslivet. Jag tror jag undviker det ett tag till.... ;-)

Ha en skön kväll!

Kram Västgötskan

Lippe sa...

Hallå där!! Lägg ut en bild på en glad leende Peter!! Jag vet att du kan! Och kammad egyptisk bommull är bara såååå ute!!
Kram (och kanske skulle du för en del alltid ha rödflagg på din blogg?)

BP sa...

Det där hade jag ingen aaaaaaning om.
Förresten - gå till H&M nästa gång om du köper skjorta - de är mera moderiktiga, avsevärt mindre töntiga (inkl. deras reklam), och passformen - på skortan alltså - står sig två tvättar längre;-)