tisdag 2 augusti 2011

"Vibrator race på bokmässan......!"


Måste det behövas alkohol till allt? Trogna läsare av Oumberliga Bloggen kanske minns när jag berättade om Vibrator Racet hos våra grannar? I korthet så gick det till så att min Granne Karin och hennes Man varit i USA och där på en pub bevittnat ett Vibrator Race! Detta berättade hon i början på fest förra året, ju mer alkohol som intogs ju intressantare blev denna tävling eller snarare frågan hur den praktiskt fugerar! Oumberlige Peter dvs undertecknad som inte för inte kallas för just Oumberlige Peter gick helt sonika in på webben för att samla fakta. 20 minuter senare så hade vi monterat ner hängrännan till vår grannes altan och sågat den i 4 lika långa längder! Sedan var det bara att börja "Raca"! Först var uppslutningen lite dålig, bara 3 deltagande Vibratorer med dess ägare infann sig till första heatet, fast klockan 4 på morgonen hade alla hämningar släppt och hela 12 stycken deltagare var med på det sista natt/morgonracet! Skulle jättegärna visat en bild på vinnaren, en av våra grannar. Fast det skulle hon inte gilla, hon har ju sitt rykte som Biblioteks filialschef att tänka på som hon säger!
Uppriktigt så tänker mina övriga Radhusgrannar i liknande banor!
Besökte idag Pride Festival området här i Stockholm och hittade en hel del kul "bus" där, mycket värdigt mitt Galleri "Gallery Erotic Banana of Sweden"!

Ärligt, måste man vara Gay för att ha lite "sjuk snuskig humor"? Nu måste vi "Radhushetron" visa vad vi går för, därför har jag pratat med två Pubar i närheten av Bokmässeområdet i Göteborg om att få arrangera Vibrator Race där! Vi kan väl inte bara snacka böcker i 5 dagar....herregud! Väl mött alla Sportsmän, Kvinnor, Män, bögar, flator mm......se till att ladda batterierna så ses vi för det första Officiela Vibrator Racet i Sverige i Göteborg i höst!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Vinnare i Cyberhängrännan!

5 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Haha, men vaddå, har alla dina grannar vibratorer.. ?

Västgötskan sa...

Man säger ju att storleken inte har någon betydelse. Men i ett sånt race måste ju den minsta (dvs den LÄTTASTE) ha en fördel? ;-D

BP sa...

:-))))))
Om det där är sant så vill jag veta var du bor;-)
Å reportaget från Gbg väntar jag otåligt på!!!

Caja: sa...

gitter ;-) inte skriva något längre här, ville bara kika in och se så att allt är bra...och det var det nog va??!! ;-) kramar om dig och lilla frugan lite extra idag för att det var så längesedan.../caja

sexleksaker sa...

Sexleksaker intimleksaker.com
Sexleksaker intimleksaker.se
Kamagra potensmedel.co.uk