torsdag 19 juli 2012

"En man måste göra vad en man måste göra.......!"

Hallå Grabbar! Ja, det inlägget är tillägnat alla Män vars Fruar jag bloggar med, vart tog Ni vägen? För jag vet ju att Ni finns, vi hade det ju så mysigt på min blogg för Riktiga Män som jag startade upp för 4 år sedan, ja jag vet den blev inte så långvarig, den blev anmäld och "nedsläckt" ganska så snart.

Bilderna retade inte så många upp sig på, okej en del blev sura då jag sköt sönder min gamla Lap Top, minns Ni, vi sköt sönder mycket annat roligt också. Nej, det som upprörde många många var mina citat som........"Kärringar ska vara rakade, annars är det som att tugga på en Lovikavante!"

Ja, i vilket fall kommer jag att lägga ner Oumberligating Bloggen i dess nuvarande form, vet ännu inte den nya bloggens namn kanske kommer den heta Oumberliga Ting 2.0 eller kanske "A man got to do with a man gotta do".

Igår var jag inne först i Harley Davidson shoppen på Sveavägen här i Stockholm sedan besökte jag en jaktbutik på Kungsgatan. Kärringen var med men vägrade gå in i butikerna, så jag stack till henne en 500-hundring och sa: "-Stumpan, gå och köp dig något tajt och sexigt så länge!"

Så nu på morgonen sket jag i att läsa morgontidningen, läser istället i mina nya broschyrer, planerar mina inköp, sommarstughelvetet ska säljas nu när ungarna flyttat till eget och för pengarna så blir det en ny Harley Davidsson VRSCDX V-Rod Muscle med vridmomentet 115/84,8 ft Ibs 6500 rpm, då blir det åka av, då kan riskokartöntarna stå där med lång näsa.

Sedan blir det en nya bössa till bockjakten i höst, citerar direkt ur broschyren är det inte så man får gåshud:
"Blaser F3 Game är ett vapen som kombinerar skönhet, kvalitet och funktionalitet i en harmoni. Väldesignad och valbalanserad hagelbock 12/76. Enkeltryck, dubbelverkande säkring. 3,3 kilo piplängd 71 cm"
Okej, i ärlighetens namn lite bögig längd på pipan, gärna kortare för bättre spridning, men jag sätter  inte vinkelslipen i stålet i första taget, kör på 71 cm de första åren, sedan kan vi frisera det hela med tiden. Vad laddar vi bössan med då? Såklart, Brenneke Slug 12/70 31.5g 10-p bara det bästa är gott nog!

Nej fan, nu har jag inte tid att sitta här och skriva en massa, har viktigare saker att göra, som att packa en tekopp som jag köpt till en polare på loppis. Ja, jag vet, inte riktigt sådant som riktiga män brukar göra, men vad gör man inte för att göra de "små liven" glada....kvinnorna alltså!
Haré Gott!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Helmantlade Kompis i Cyberträsket!

PS: Jag kör lite mer broschyrporr som avslutning, så här står det i inledningstexten i Harley-Davidson katalogen, håll i Er, bättre än så här blir det inte:
"Tänk tillbaka då du var barn, blev du någonsin upphetsad av ljudet ifrån en golfsving?
Drömde du om att köra en hybridbil eller en motorgräsklippare?
Det var väl det vi tänkte.
Livet är för kort för att drömma.
Gör istället det du drömt om.
Det finns upplevelser där ute som väntar på dig.
Du har inget att förlora.
Du har allt att vinna.
Varje dag räknas.
Gör drömmen verklig nu!"

Var det inte vackert så säg? Blev nog lite halvhård, kanske jag ska blanda till en grogg fast klockan bara är åtta.....fan, jag har ju semester!DS.

2 kommentarer:

Renée sa...

Ojoj... Det låter ju nästan som du har kommit in i en kris ;-))))
Fortsätt:-))))

BP sa...

500 spänn till lilla Stumpan var väl investerade pengar måste jag säga. HD är ju ingen hoj utan en livsstil å då kan man stå ut med att elen ibland lägger av;-)