söndag 15 juli 2012

"Snart börjar kvinnorna onanera på tågen......!"

Har varit på vårat lantställen ett tag nu, återvände till Stockholm igår. Loppis och Sommarkrysset samt restaurangbesök. Tvättmaskinen har gått hela natten, dax att fylla vattentankarna i Husbilen och rulla ut på vishan igen.

Vårt lantställe är inget märkvärdigt alls, en enkel stuga utan el och vatten indraget, den ligger magiskt inbäddat i det Uppländska lanskapet, utsikt över ängar och åkrar, cykelavstånd till badsjö. (Som ännu inte utnyttjats i år) Inga grannar har jag, långt bort i horisonten ser jag ett kyrktorn och på andra sidan av en jätteåker så ser jag några mindre hus. Allt som skulle kunna betecknas som en "oas" finns där.

Huset och marken köpte jag för 10 år sedan då Lilla Frun var svårt sjuk, hela "Husprojektet" var en plan B, i fallatt allt skulle haverera med min Frus omsorg så skulle vi kunna bo där efter ombyggnad, ganska drägligt och till en billig penning.

Känns som jag vill flytta ut dit på riktigt nu, ju mer jag ser av min verklighet desto mer känner jag att det skulle vara riktigt skönt att "isolera" sig själv i ett tag. Min hjärna skulle behöva semester ifrån mig själv och min omgivning och all skit som jag tvingar mig själv att läsa i min "vetgirighetshunger".

Jag läser allt jag kommer över, tidningar, böcker, reklamblad och broschyrer, ja praktiskt allt faktiskt.
Har just läst senaste numret av Amelia där man recenserar en bok som kommer ut på Svenska i höst, Fifty Shades of Grey. "Boken som får kvinnor att onanera på tåg"........!!!??? Ja, det var inte jag som sa dessa ord, går att hitta både i Amelia och Engelskpråkiga tidskrifter. Vilken djäkla tur att jag aldrig åker tåg, tycker det skulle kännas lite ofräscht, ja inte tåg åkandet alltså, utan det här med onanin.

Nu används också boken i "bantningssvängen", se här! Säger som vanligt, Världen är galen men det var inte jag som började!
Vetgirig, nyfiken precis som jag, allt om Fifty shades of Grey hittar du här! Själv lämnar jag vansinnigheterna bakom mig och sticker ut på landet igen, till tonerna ovan!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Grönavågare i Cyberträsket!2 kommentarer:

moster mallas blogg sa...

Njut av dig själv med familjen på landet....

Kärlek

BP sa...

Lantstället låter inte alls fel - ungefär som ett kloster utan tillgång till media av alla slag. Inte helt fel alls... bara det finns 3G eller internet;-)