måndag 2 juli 2012

"Jaha......redan problem.....!"

Fan,fan....hade ju bestämt mig att få en problemfri semester. Har ju lovat att inte gnälla så mycket under "semesterperioden" på min blogg, men nu har jag skapat ett "problem".....eller rättare sagt Kära Hustrun och Lilla Dottern har satt mig rejält i smeten! De var ju deras idé att jag skall vara Drag Queen på Maskeradbalen i höst. I ett svagt ögonblick sa jag ju "ja".

Okej, har jag lovat så har jag lovat, så nu sitter jag och tittar på vilken model av silliconbröst jag ska ha, tror jag tar mellanmodellen, vill ju inte hetsa upp mina vänner allför mycket. Fast jag tycker bröstvårtorna är lite för små och har fel nyans, skulle vilja ha en lite mörkare variant som matchar mina ögon........om jag druckit vin när jag skriver detta? (läs inläget nedan) Nej, det har jag inte gjort!

Har i allafall hittat en Näthandlare i USA som har det mesta, lösbröst men även skor som finns i storlek 46, med en rejäl klack blir jag en bra bit över två meter lång och en matchvikt på lite över 100 pannor så hoppas ingen "taffsar" då kommer det göra ont!
Höll på att glömma den fortsatta semesterrapportering....revbensspjäll under grillning!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Vikingahövding Drag Queen cyberkompis!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Finner denna oumbärligt galna blogg via en annan blogg, undrar vart jag hamnat. Googlar dig och finner de mest absurda saker, en sak är säker, din Fru kan aldrig ha tråkigt!
/Anna L

Marina sa...

Wide high profile kan aldrig vara fel...

desperat hemmafru sa...

Vad coolt. Hade inte en aning om att man kunde köpa lösbröst i styckvara. Varför välja mittemellanbrösten? Ta de största med en gång vet ja. Då får du mest för pengarna.

BP sa...

Det blir billigare med en låne-BH från Lilla Frun som du stoppar upp med skumgummi;-)