torsdag 11 juni 2009

"Titta Tjejer vad jag hittat åt Er då!"


Har verkligen dåligt samvete på alla sett, vill börja med att be om ursäkt för mitt argsinta och aggressiva inlägg nedan, men ni som nu känt mig ett tag vet att "är jag inte glad så är jag förbannad" inte alltid ett så lyckat personlighetsdrag, men det verkar vara de generna jag fick, finns de som ärvt värre egenskaper(ler).
Nog om det, jag skriver tjejer i rubriken ovan eftersom den nakna sanningen är ju att jag har mest kvinnliga läsare, så självklart även deras män som går in och smygläser när Fruarna lagt sig, kul det här med användarstatestik och ip-nummer. Så ni män som trots allt läser min blogg och blir förbannade eller gillar det ni läser ska vi inte ha en sjuhelsikes bloggträff vi med, "tanterna" var ju här och härjade runt i Stockholm under några dagar. Jag lovar att vi inte ska gå på ett enda museum, tänkte att vi skulle ut i Skärgården med snabbgående Ribb i minst 50 knop, kanotister se upp, sedan lite övningsskytte med riktiga saker på skjutbana. Avslutningsvis så äter vi en rejäl köttbit röker cigarr och dricker sprit, självklart så ljuger vi och sjunger ihop också!
Hoppsan tjejer nu höll jag på att glömma bort Er, jag hade ju en liten "överraskning" till Er!
Tänkte att ni nu var lite trötta på att ständigt se bilder på en arbetslös lite lönfet medelålders man med medioker utbildning på en massa manipulerade bilder hela tiden.
Så trolleri, trollera en livs levande Doktor, med skäggstubb och allt. Smart är han och en riktigt fin och intressant blogg har han också, som självklart behöver lite mer "följare".
Men nu sköter ni Er på hans blogg och skriver fint och fråga inte om Era "konstiga" besvär, tänk på att det är ifrån mig ni länkar och jag vill inte hamna i dålig dager. Förhoppningsvis så kanske vi kan övertala den här Trevliga och Duktiga Läkaren att bli Jernsaxens http://www.jernsaxen.blogspot.com/ egen förtroende läkare på allmänmedicin i framtiden, ni vet väl att Patient och Smärtförening Jernsaxen har kommit för att stanna, har jag bestämt mig så blir det så. Självklart så kommer han ha sin egen "rullande Läkarmottaging" i en av Husbilarna som åker i karvan över alperna till Medelhavet varje år!
Gå nu in och läs på Doktor Fredrik Settergrens eminenta blogg:
http://allmanmedicin.blogspot.com/ men som sagt, va fina flickor nu och sköt Er!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Bilden på Doktor Settergren har jag lånat ifrån hans blogg, den kanske försvinner, men jag ska skriva och höra om det är okej att den finns på min blogg! Har en känsla av att han tycker det är okej, om inte så "rader vi honom" helt för här ar vi bara en samling människor med humor och levnadsglädje, eller?

9 kommentarer:

Anonym sa...

HMMM. Har kommit i den knepiga åldern (typ 30 någonting) när läkarna är yngre än mig själv. Vilket jag inte gillar. Vill ha en godmodig äldre läkare som talar om för mig att jag kommer att överleva detta också utan några större åthärvor och avslutningsvis ger mig en (godis)klubba för att jag har varit duktig.
Så inga unga puddingar till läkare här inte. :)

Anonym sa...

Dricka sprit med grabbarna. Hur tänkte du där? Hur går det ihop med att vara goda förebilder för dagensungdom och inte supa?

oumberligating sa...

Har jag någongång sagt att just jag måste vara den förebilden(ler)?
Kram på dig ifrån Peter!

Camillas Foto sa...

Hej Peter!
Jag som trodde att du skulle ha ett litet sommaruppehåll, det fullkomligt sprutar ut inlägg från dig.

En älg är väl inget dåligt djur att likna sig vid, stor och ståtlig, skogens konung!!!

Ha en fin sommar tillsammans med familjen
Kram

RANA sa...

Hahaha!!!! Jag tror någon är i högform????

Eller så funkar du som jag: skriver rappast och roligast när själen gråthickar som värst. (Och så en motsägelsefull smiley på det) ;-)

Klart ni grabbar ska ha en bloggträff, precis som vi hade. Det är bara det att VI inte är så blyga och förskrämda som ni - VI kommer dyka upp och trasha er finstämda tillställning fullständigt på det mest bedårande sätt. Jag tar Flisan i ena hampan, Annie i den andra och så Karin under armen och resten i släptåg - sen kommer vi och chockar skiten ur er.

Du, den där stilige gossen var ju definitivt trevligare att titta på än dina slemmiga brandmän och strandhunkar och dansbandssnubbar.

Nu ska jag skriva till honom och fråga honom om alla själsliga och fysiska åkommor jag kan komma på. Jag ska hälsa från dig.re

/Rana

Västergötskan sa...

Han såg ju inte alls fel ut.
(Men dagens samhälle borde ju sträva mot att INTE vara utseendefixerad, så jag borde egentligen deleta detta inlägg...) :-D

Bloggullet sa...

Låter super om det kunde bli så.
Tack för ditt ärliga inlägg hos mig, jag har inte hunnit svara för jag måste tänka när det gäller såna viktiga saker. Och med min takt så tar det tid.
Nu ska vi resa iväg några dagar, härligt.
Ha en fin helg.
Kramar

Marie//Tekla Maräng sa...

Man får ju tack för bilden på herr doktorn men va? Får jag inte fråga om mina konstiga besvär, attans!
Känner mig inte ett dugg väl uppfostrad just nu så jag får väl vänta med att gå in på hans blogg och kommentera.
Ja nog sjutton styr media oss både hit och dit. Vindkraft ja det behöver vi verkligen mer utav och mycket vind har vi ju att hämta på diverse lämpliga ställen som ute till havs och på höglänta ställen i terrrängen.
Va? Har någon fegis börjat att hota anonymt men har blogg ipet synligt ja jösses vad små en del människor är. Ska man säga emot och dessutom hota ska man väl för sjuttsiken stå för det också.
Nu börjar jag bli riktigt uppretad.
Trevlig helg på er ifa jag inte hinner in hit i morgon.
Marie

Ps Låter som en helt underbar bloggträff.

Anonym sa...

Yield specific you are doing not necessarily pass up which will portion of that. http://www.canadagooseoutlet13.com/ http://www.abercrombiefitchcoat.com/ http://www.drdrebeats4uk.co.uk/ An effective fleece protector will minimize the actual a blowing wind together with make you truly feel great and also comfortable. canada goose jacket abercrombie cheap beats by dre well in my opinion is absolutely not delivering the whole pieces of information. One vacation to Alaska for halibut day fishing or simply trout outdoor and you'll turn out to be absolutely hooked. oHenry Logo design Leather Watch Its proven that all those your family members commonly are not of your grow older and feature comparable overall body forms, it's the same unattainable so you might simply select the outfits of which befits each one professionally. African Mango Weightloss pills In addition to Bodyweight Changes Just a few unique groups were being put together designed for placebo, Cissus Quadrangularis and this as well crops concentrated amounts along with a several total Cissus Quadrgularis.