fredag 8 januari 2010

"10 spänn det var väl inte så farligt!"


Ja, nu är visst elen uppe i 10 kronor kilowatten, snittpriset verkar bli 3 kronor under fredagen enligt Svenska Dagbladet! Det har aldrig varit lönande att skaffa ett elverk i sig för att få ner elkostnaderna, men eftersom det på vissa håll ständigt är strömavbrott så kan det vara bra att ha! Sedan är de också vackra att se på och låter trevligt, nästan som en katt, alltså ett helt Oumberligt Ting alla kategorier! Usch, det här blev inget roligt inlägg precis, men du som läst i Oumberliga Bloggen vet ju att jag gör allt för att få läsare och nu kanske jag lockade in någon ifrån Svenska Dagbladet som bara brinner om att få läsa mer om mig och min "tokiga" familj......hm..Fru! Se så härliga inlägg jag skapat nedan! Var nu inte blyg utan skriv en rad så får du också en trevlig kommentar på din blogg!
Var det någon som sa Trevlig Helg?
Kram till Alla Behövande ifrån Peter!

8 kommentarer:

Home No.1 sa...

Tack, ska kolla in din frus blogg måste bara få tummen ur och göra lite nyttigt här först, plikten kallar!
Kram!

Blondiie sa...

Gör som jag! Skaffa en gerbil, och koppla på strömaggregat till hans lilla hjul, så springer hamster/råttan i hjulet å fan så är elen gratis! trevlig helg! kramis =)

Anonym sa...

Jag betalar alltid 13öre per kWh (skatter tillkommer) för min el. HaHa åt er som föder bonumiljarder åt Fortum/Vattenfall direktörerna.

Jag har köpt in mig i ett Vindkraftverk så klart, kom loss nu du med och köp in dig du med: www.o2.se
Miljövänligheten får du på köpet, förutom halva el-priset.

Viveka i Bläckhornet sa...

Tur vi har järnspis och kamin.
Sen är kroppsvärmen från en nära ett hett tips :)

Kram och en go helg Peter den oemotståndlige

Viveka

Anonym sa...

Lägre elpris i Tyskland.
Mellan klockan 09-10 så kostar elen 10,21 kr/kWh i Sverige, i Tyskland så kostar elen 66 öre/KWh och på Jylland kostar elen 55 öre/KWh. Detta innebär att Sverige importerar stora mängder el från både Tyskland och Danmark.

Nattmia sa...

El måste man ju ha.. Bäst att jaga rätt på bästa elbolaget :-)

Ja jag säger Trevlig Helg :-)

Kram Mia

annami sa...

Ja, det räcker inte med att ha bundet elavtal heller hörde jag av en "klok" man på nyheterna.
Jag måste erkänna en sak; en hemsk sak, som jag mår lite dåligt av. En alldeles osmart grej jag gjorde...............Jag skulle precis till att läsa din fantastiskt långa kommentar inne hos mig. Muspilen är i vägen, den lägger sig mitt i texten. Så jag flyttar den lite åt sidan. Och vet du vad som händer? Nej, det kan du aldrig göra! Den hamnar på radera knappen och jag bara råkar nudda vid den så har den....hm...raderat hela din kommentar. Jag hann att bara läsa första raden.... Pinsamt!

elina sa...

Höjd elpris? Nix. Band det i maj (sk grön el)efter en liten analys. Men i ett litet hushåll gör nog inte höjning så mycket. El är billigt men skatt, certifikat och själva rören kostar. Men gott folk, ta på en tröja eller bädda ner er i en sovsäck.