torsdag 12 augusti 2010

Det finns mysterier och så finns det ännu mer mysterier....!"Ibland så vaknar jag mitt i natten som inatt, badandes i svett och med ångesten pulserande i kroppen......frågorna hopar sig.......varför lever jag......finns Gud osv?
Slår på datorn och sätter mig för att få lite ordning på min blogg http://www.jernsaxen.blogspot.com/ , ni vet min blogg om sjukvårdsfrågor, rehab mm..........börjar gå igenom mina samlade nätbilder, både sådana jag hittat själv och sådana som medlemmar i Patient och Smärtföreningen Jernsaxen skickat till mig. Kanske hittar jag något svar på "livets alla gåtor där"?
Bilderna ovan är insorterade i kategorierna foglossning, graviditet respektive handikapp och mode, men inte blir jag klokare där och frågorna blir fler än svaren.......varför "duschar" människan utomhus i kylan och vad gör hästen i brunnen?
Som sagt livet är fyllt med mysterier...........så tro inte du hittar några "svar" på den här bloggen!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson din Nattciceron i blogghelvetet!

10 kommentarer:

Bibban sa...

Godmorgon i tidiga ottan. Djupa frågor på morgonkvisten hörredu. Tänk inte mer på dom, går ändå inte att lösa;)) Hoppas du får en bra dag trots nattgrubblerier:)
Kram

S sa...

I dagens photoshoppade värld kan man inte lite på något och frågorna är lika många som stjärnorna på himlen. Inte för att det brukar hindra folk från att undra... Undrar hur världen hade sett ut om vi inte var nyfikna?
Ha en bra dag.

Cici sa...

Bor man i ett köldhål utan dusch, så vad gör man? Frågan är väl vad gubbarna gör , eller rättare sagt inte gör. Varför är dom inte på jobbet?

Hästen bor i ett stall med gräs på taket och taklucka, absolut.

Hoppas att du fick sova en liten stund i natt i alla fall.
Ha det gott.

caja sa...

Tack för dit livstecken, du var saknad....märkligt va, att man kan sakna en människa som man inte känner. Ibland är det så...och ibland inte, bara att acceptera. Ha ha ha...hade vi vetat om att vi inte kunde sova bägge två i natt så kunde vi ju löst världsproblemen och de existenciella frågorna tillsammans ;-D

Hoppas du får en fin dag Peter//c

Baronessan sa...

Det ser du väl vad hästen gör. Han tittar ut.
För övrigt är jag mer fundersam på varför allt är så äckligt rosa ;)
Vaken på nätterna är jag för jämnan. Inatt var det en hemsk natt. Men jag har aldrig kommit på att kolla på datorn efter svaren. Kanske ska prova det... Kram!

Jess sa...

Gillar bilderna! :)
Sådana frågor kan verkligen få i gång hjärnan, allra helst om det är mitt i natten...

Charlotte sa...

Hihi... du omöjlige Peter! Ibland får man helt enkelt släppa taget om de mysterier som är själva grunden i livet..... stundvis tror vi att vi har grepp om saker och ting och kan 'kontrollera' hur vi uppfattar våra liv och hur vi tolkar allt som händer... Men rätt som det är dyker vi ner i grubbleriernas grop och allt som vi tyckte var solklart och utrett verkar tveksamt och konstigt.... Tror att någon slags rädsla för döden eller icke-tro på ett liv efter detta gör oss rädda för att missa något väsentligt i livet. Man vill ju inte ligga på dödsbädden och vara bitter över något eller arg för att man inte vågade göra det man egentligen ville....

Ja, du Peter... Du kanske har flörtat tillräckligt med mig nu... för att få mig på kroken... :-)

Kram Charlotte

Elin Damberg sa...

Maran som rider en och nattstöket och grubblerierna känns igen. Ja och ja och ja.

Bilden på Preggo och Heikki och Seppo var suverän. En Freja, helt klart!!

Jag såg apropå ingenting en limegrön Kermit som smurfade förbi i Huddinge-trakten i sin analt störda och sjukt tajta cykeldräkt á la 3.999 kronor. Det var inte du?

BP sa...

Tur att jag aldrig vaknar om nätterna;-) Bild två var så - ja vad ska jag säga - underbart makaber och konstig.

desperat hemmafru sa...

Du har löst MITT största mysterium genom att dyka upp på bloggen igen! Du är inte ensam om att undra över livets nycker. Konstigt att vi ska behöva grubbla så mycket. Hej hopp!