söndag 16 september 2012

"Hur djävla ont har du idag då.......!"

Godmorgon....om det nu är en god morgon! Här är det helt åt helvete faktiskt, har så ont under fötterna att jag knappt kan gå, sprängande värk i underbenen och en urdjävlig klåda över hela en skinkan med tillhörande baksidelårparti. Stackars Oumberlige Peter.....hur kommer det sig då?

För snart 5 år sedan så fick jag en liten fästing på baksidan av låret, denna lilla fästing, ja den var faktiskt riktig liten, den var i nymfstorlek (googla om du är nyfiken). Denna Lilla krabat gav mig en fin present, borrelia. Först fick jag den Lilla Röda Fläcken som talar om att allt inte är som det ska, den fick jag bort med antibiotika såklart, men dosen var för låg så när borreliainfektion återkom med fullkraft så var det lång ifrån "Julafton" vill jag lova, flera gånger inlagd på sjukhus, ambulansfärder och sjukskrivning i över 2 år, sådant tar på krafterna.

Har skrivit om det förut, men det går ju inte att gnälla hela tiden, dessutom har jag inte tid att vara dålig och ha ont, PocketHexan Min Kära Hustru har ännu ondare så vi prioriterar hennes smärta i familjen istället. Hon äter Metadon för att hålla sina foglossningsskador och felbehandlingsåkommor i schack.

Ni fattar hur våra 3 stackars barn har haft det, ingen idé att komma och gnälla här inte att man har lite ont.

Ja, till saken, trogna läsare ser ju hur Oumberligabloggen helt "spårat ut".....fast jag ser via mitt "länkprogram" att minst 120 personer har klickat sig vidare för att närmare studera boken med det underbara penishålet i, 87 av dem är kvinnor, i allafall så är IP-nummren registrerade på kvinnliga användare så lite kul är kanske mina inlägg ändå!

Oumberligabloggen startades ju för att vara en "drag och hjälpblogg" till min huvudblogg, en blogg om smärta och sjukvård, hoppas du besökt Jernsaxenbloggen, en faktiskt djävligt trist blogg.....fast det ligger ju i sakens natur, smärta är sällan kul och Svensk Sjukvård är inte bara helt kass i många fall och blir sällan rolig för att man skriver om den heller.

Måste allt vara så kul då Peter? Kanske Vän av ordning då frågar.....nej, det behöver den inte vara, men om man möter upp "eländet" med en gnutta humor och glimten i ögat så blir det faktiskt lite lättare att hantera!

Åter till min underbara nattsmärta i ben och fötter. Har fått en massa kul olika mediciner att prova mot mina neurologiska smärtor, alla fungerar skitbra.....bara ett problem....de har biverkningar....alla preparat ger mig någon form av ångest och jag känner mig ledsen och nedstämd i flera dagar efteråt.....en känsla som Oumberlige Peter inte trivs med alls, jag är en glad skit och trivs bäst i det stadiet.

Igår provade jag något nytt, jag drack rejält med sprit....hm....visst har jag gjort det förut med, men då inte i det syftet att få bort ben och fotsmärtan. Så igår kväll när jag försökt och somna i en timme utan att lyckas pga värken så gick undertecknad upp fyllde ett dricksglas med Fläderbrännvin svepte det inför min Undrande Fru som satt och bloggade på sin blogg Pocket Hexan.

Vi har varit ett par i 27 år nu så Lilla Frun behövde inte ställa några frågor, hon är fin hon Lilla Frun!
Hon kom in till mig för att se hur jag mådde efter ett tag, då hade jag blivit lite berusad.

Försvann smärtorna då? Jovisst, jag somnade som en klubbad säl......men det uppstod ett problem under natten, jag har i drömmen lösvirkesbyggt ett helt hus, så när jag vaknade i morse, torr i munnen som fnöske, så var jag helt slut i hela kroppen av allt "hamrande" och "sågande"......sedan blev jag lite stressad i drömmen av att inte hinna bygga klart huset heller, så jag får väl ta mig ett stadigt "Järn" ikväll innan jag lägger mig så jag får klart huset någon gång!

Ha en Fin Söndag och Vecka Kära Vänner!
Kram ifrån Oumberlige Peter Dina spritångor i Cybersovrummet!

7 kommentarer:

Renée sa...

Ojoj, kan sprit verkligen hjälpa? Själv vågar jag aldrig dricka, jag är full av morfin juh! Sen blir jag så mycket sämre av sprit än av morfin så jag kör med morfin...
Vet hur det är att ha JÄVLIGT ont i fötterna så jag lider med dig. Jag äter en tablett som heter Lyrica som tar bort toppen av det onda. Den är bland annat mot nervsmärta och den passar mig perfekt.
Hoppas du snart blir nykter ;-))) och smärtfri!

Milla sa...

Å, huvet nu då? Mediciner är ett skit. Skulle helst vara utan dom helt. Ha en fin söndag, kram Milla.

Anonym sa...

Livet är ofta för tungt av ständiga
smärtor och håglöshet som följd av det, jag beundrar dig o Frun som är
så positiva och kämpar på, men ni har ju säkert era stunder också när ni kan hålla er för skratt!!!
Usch ingen bra dag idag och ingen
bra kommentar heller, bara gnäll!
M

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så himla trist. Att ha outhärdligt ont är ingen lek. Mediciner är toppen, bara man slapp biverkningarna som du säger. Det där byggahusbrännvinet verkar vara en intressant, om än slitsam medicinering :-)

Som du ser har jag inte alls gjort slut med dig herr Oumbärlige :-)) Du vet. Jag har ju haft fullt upp med att ligga på alla fyra och klippa ogräs i trädgården hela sommaren haha....

Ta hand om dig. Hoppas smärtan ger med sig.

Kram
Charlotte

Rose Garden Malevik sa...

jisses,,,,,,det där verkar inget vidare.......hoppas det blir bättre :)
å missa nu inte.....

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter.
redan 82fina bloggar med
VÄLKOMMEN
Håkan

Rose Garden Malevik sa...

jisses,,,,,,det där verkar inget vidare.......hoppas det blir bättre :)
å missa nu inte.....

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter.
redan 82fina bloggar med
VÄLKOMMEN
Håkan

desperat hemmafru sa...

Men jösses vad man känner att man liksom vill göra något! Jag önskar verkligen att jag kunde det. Själv sitter jag här och tycker synd om mig själv för att jag är ensam. Men jag är ju smärtfri och borde ta mig tusan ta och hoppa jämfota ut ur huset och skämmas. Massor med tröstkramar till dig Peter!