lördag 8 september 2012

"Nej...inte fler penisböcker tack......!"


Jaha....hur ska jag börja detta inlägg då. Egentligen så kanske det aldrig borde blivit av...vad då? Jo, att jag skriver detta inlägg, men på någotvis så känns det angeläget!
Först var det tänkt att jag skulle skrivit det som "Gästbloggare" hos min Kära Hustru som har bloggen PocketHexorna, en mycket bra, klok och seriös blogg som inte har några likheter alls med denna blogg.
Hon bad mig nämligen att göra ett inlägg hos henne som kunde locka lite "läsare", för visst är det så att en bild som den ovan lockar läsare, syns tydligt när jag ser min besöksstatistik, för visst vill alla ha läsare till sina bloggar. Fast för min del handlar det inte om reklampengar, har inte anslutit min blogg till något så förnedrande.
Svaret blev: "-Nej, Älskade Kära Hustru, det blir ingen oseriös bild och bokpresentation på din blogg, din blogg ska stå för det vackra, det oskuldsfulla, det obesudlade....ja ni fattar!

Fast så hände det något förskräcklig förra veckan, det riktigt brakade till i vår brevlåda, ett stort brunt paket var nedkört och stack ut till hälften, ja inget ont om brevbäraren, vi har bett honom att leverera alla böcker som kommer till PocketHexan för recension att han lägger dem i brevlådan direkt, Lilla Frun kan ju inte ta sig till Postutlämningsplatserna då hon är lite halt och lytt!

Öppnar paketet...."-Va fan, ännu en bok ifrån Taschen!" Hon fick samma bok förra året när den kom ut, den lottade vi då ut, lycklig vinnare blev Anna-Karin i Örebro (Grattis och tack för bilden).

Det var ganska många som ville delta i utlottningen förra gången så nu har alla en ny chans, bara att skriva en rad till jernsaxen@live.se och länka till www.pockethexorna.blogspot.com på din blogg.

Det har kommit fler böcker i denna serie..."Big Book"...du hittar dem här hos CDON!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Storbloggare i Cyberträsket!


Inga kommentarer: