lördag 8 september 2012

"Oumberligt osams.......!"

Hm....två tidigare inlägg idag, om pullor och penisar, är det så viktigt kanske? Kanske inte riktigt i den formen som jag visar i inläggen under, men i verkliga livet, på riktigt alltså så är det centralt!

Det är mest "skit" på TV faktiskt, men då och då så "glimmar det till. Det har just startat upp en TV-serie där 6 olika par går i terapi för sina relationsproblem till varandra. Se länk här till SVT Play.
Fördjupningsmaterial för dig som är intresserad av psykoterapi finner du här, artikel om serien "Par i terapi".

Lilla Frun och Oumberlige Peter har krigat och älskat med varandra i 27 långa år nu och striden lär fortsätta, Silverbröllop nästa år, inte illa pinkat va? Hur har vi fixat detta då, om vi måste sammanfatta detta med ett ord! Sex tror många är svaret, ja förvisso, men ett ännu viktigare ord är "humor". Lilla Frun och jag har "oddsat" på alla par vi träffat genom de år vi levt tillsammans.
"-Hur länge tror vi detta pars förhållande kommer hålla?"
Enkel matematik, är bägge skittråkiga, så skiter det sig inom ett år, är den ena partner något sånär humoristisk så funkar det ett tag till...hm...såvida att den ena partnern tycker att den andra är kul!

Är bägge skitkul och upplever varandra att vara det, då blir det livslycka.....jaha, säger vän av ordning hur "djävla" kul är Oumberlige Peter och PocketHexan då? Ja, du befinner dig ju nu på en av bloggarna, så konceptet verkar fungera!

Fast en "brasklapp" måste jag lägga in, om paret är riktigt urdjävligt  skittorra och tråkiga kan det bli livslångt det med, dessa personer är ofta kloka och fattar att det är lika bra att hålla ihop för annars får de vara ensamma. Otroligt nog så har vi träffat ett flertal av dessa par på campingplatser, de sitter i varsin stol och läser en bok, pratar aldrig med varandra och går och lägger sig och släcker lampan klockan tio!

Om du tillhör parkategorin nedan och vill ha kvar böckerna i ditt liv men vill busa till det i förtältet så blir detta en cliffhanger till nästa inlägg: "Bokbus (inte bokbuss) för skittorra!"
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Parcyberskrynklare i bloggmörkret!

2 kommentarer:

Marina sa...

Jag ska fundera ett tag vilken kategori vi passar in i...länge har det varat i alla fall, så det kanske är av mindre betydelse egentligen!

Anonym sa...

Här är det 36 år av kärlek i alla
dess former som hållit oss samman.
Några härliga urladdningar emellanåt annars inget att klaga på.
M