måndag 10 oktober 2011

"Ursäkta mig någon som bor nära mig på Södertörn och har en sax......!"


Hm......det blir inte alltid som man tänkt sig! Ledig dag idag och inga barn hemma! Vad hittar då Herr och Fru Olofsson på? Jo, lite "bus" så klart, alltid en bra start på veckan! Fast efter 25-års äktenskap så börjar det mesta i "busväg" att kännas lite väl hemtamt, det är både jag och Lilla Frun överens om! Alla vet ju att vi är ett par med "stil och finess" så det här med några billiga handbojor och sådant bonnsexskräp är inget för oss, nej vi ägnar oss bara ut kulturella utsvävningar så även inom "sexlivet". Så det här med att "konstbinda" varandra prövade vi på i morse. Jag är ju en man som vill göra allt "rätt" så jag cyklade ner till Mekonomen i morse och köpte rosa bogserlinor, 4 stycken, gillar rosa och sedan går det ju några spänn till bröstcancerfonden också, känns rätt på något sett nu när jag hade tänkt "surra ihop tanten" lite konstnärligt! Se hur fint det blev, fast varken jag eller Lilla Frun blev särskilt upphetsade......och nu en undran har någon en vass kniv eller sax hemma, gärna grannar till oss här på Södertörn....skicka ett mail snarast till jernsaxen@live.se ,tack på förhand!
"Det finns vissa sado-masochistiska lekar som är relaterade till begränsning som verkligen är vanligare än vad du kanske tror vid första tanken: leka med leksakshandklovar eller binda ihop händerna på din partner med badrocksbälte, till exempel… Du kan ta dessa lekar till en annan nivå genom att använda rep på ett erotiskt och sensuellt sätt för att lamslå din partner: du kommer att ta del av en uråldrig tradition av erotisk konst som kallas träldom, eller om det utförs som en japansk stil, ”shibari” eller ”kinbaku”."
Ovan läser du utdrag ur ett sajt inlägg, vill du läsa mer så klickar du här! Men hitta inte på något "tok" nu och eftersom jag har mest kvinnliga läsare, surra nu inte fast Era män för hårt och absolut ingen "snören" på ställen så det kan bli problem med blodflödet!
Som sagt du befinner dig nu på Oumberliga Bloggen, en blogg som kallats förpubertal och mycket annat, jag protesterar, detta är en kulturblogg med design och inrednings inslag!Föresten hur många har inte varit scouter eller låter sina barn vara med i denna "sektrörelse", är inte det lite "perverst" alltihopa, lära sig knopar och hjälpa gamla damer över vägen?
Nu ska jag försöka få loss Lilla Frun och Ni övriga ha en fin dag!
Vid rodret i Cyberskutan Kapten Ulv Röde alias Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Caja: sa...

Jag skickar upp en häcksax på direkten, det ser ut som om en vanlig sax är lite för klen...

Ha det bäst/caja

BP sa...

Du är verkligen på bettet idag, har du inget annat för sig;-)