tisdag 7 juli 2009

Personvalskampanjen inför nästa års riksdagsval fortsätter!


Fick som vanligt några mail igår angående min personvalskampanj inför nästa års riksdagsval. Vill bara informera att jag nu drar igång kampanjen för fullt.
Först ut blir tio bilar som jag låtit "strajpa" med mitt varumärke, alltså Oumberlige Peter själv. Skriv en rad om du är intresserad av att köra runt i en av dessa bilar, du bör bo och verka i någon av Sveriges 10 största städer men reser du mycket allmänt i landet så går det bra att höra av sig i allafall!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson, din länk direkt in i makteliten!

3 kommentarer:

Elisabeth, anyhow.se sa...

Bor i Göteborg - hanterar bilar absolut alldeles utmärkt & tror på en allsmäktig Peter!

Elisabeth, anyhow.se sa...

vann jag? :)

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej min oumberlige vän!
Äntligen ett livstecken ifrån dig! som jag har väntat. Men den som väntar på något gott...
Jag antar att jag inte bor på rätt ställe för att kvalificera mig till en av dina bilar? Jag tillhör ju Bjurholm som är Sveriges minsta kommun!!! Nåja, man ju inte få allt här i livet, det har jag ju lärt mig ;)
Så härligt du verkar ha haft det med båtturer o allt. Och klämt i dig en starköl också minsann..haha. Tänkte väl jag också att du bakom kulisserna kan njuta av en kall...hihi.
Här har vi njutit av både surströmming och värme. Men det var nog Ranas vilda regndans som gjorde att himlavalvet öppnade sig. Grymt vad det har regnat här i dagarna två. Vi som bara har ett gammalt ondelin tak (heter det så?) fortfarande. Tittar med förskräckelse i taket för att se om några skumma fläckar syns. Då skickar jag räkningen för en takomläggning bums till henne. Eller hur?
Mannen tycker att jag är värd en liten semester i sommar. Kanske beror det på att jag fyllt kvoteringen på kotavlan så bra :) Han föreslog en tur till vår vackra Huvudstad och jag var inte sen till att tacka JA. Så kanske vi ses därute i Stockholmsvimlet om vi har tur.
Nu ska jag grädda tekakorna som stått på jäsning.

Ha en skön kväll Peter

Kramar Viveka