torsdag 9 juli 2009

Sitter just nu och bloggar helt naken!Igår var det en artikel i Svenska Dagbladet,normalt sett brukar ju läsare av oumberliga bloggen märka att jag är snabb på att kommentera aktuella artiklar i dagspressen, men idag blev det en viss fördröjning på kommenterandet och det har sina naturliga orsaker.
Ännu en gång så skriver man i tidningen efter att ha intervjuat ett gäng naturister om hur naturligt det är att att vara näck i olika situationer. Lyssnar man på deras argument så känns det inte så "skumt", men jag kan inte riktigt vänja mig vid tanken över att stå helt naken i glasskön endast iklädd mina rosa Foppatofflor, var lägger man pengarna? Ja en bunt sedlar kan man alltid klämma ihop mellan skinkorna. Som vanligt så ger inte Oumberliga bloggen några svar utan idag känns det mest som en massa frågor hopar sig. Provar själv hur naturligt det känns i skrivandets stund, helt sonika klär jag av mig helt naken................hm, funderar lite, känns det verkligen okej, kanske är tyget lite strävt i kontorsstolen, datorn står dessutom på golvet och har två fläktar för kylning som blåser lätt i de nedre regionerna, ovant men det kanske är en vanesak och jag kanske vänjer mig med tiden. Läs artikeln i sin helhet på: http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/artikel_3175117.svd
Det här vore inte bloggen om Oumberligating om jag inte presenterade lite oumberligating då och då, hittade en snickare i dalarna som gör pallar för naturister (finns för kvinnor också) ska genast beställa en omgående för bättre komfort vid bloggandet!
Klockan är nu 22.00 och Oumberlige Peter önskar en fortsatt trevlig kväll till alla nattugglor!

5 kommentarer:

RANA sa...

Hahaha, finkänsligt och diskret.

Jag håller med dig: fler frågor än svar väcks vid åsynen av pallen. Jag tycker inte att jag är en pryd kvinna, men orden som ramlade ur min mungipa när jag såg bilden blev trots detta: "Men vad fan..?"

Peter. Man kan inte beskylla dig för att vara slätstruken, inte en chans.

:-D

Är du fortfarande förgrymmad på mig för regndansen? Du ser själv att jag tog i rätt bra. :-)Kram, R

Viveka i Bläckhornet sa...

Hahahahahahaha............

Undrar om pallen görs i olika storlekar då? Annars kan den ju bli vääääääldigt obekväm för vissa...hihi.

Är helt övertygad om att mannen skulle gilla iden om att jag skulle gå omkring naken här hemma. Fast om jag klädde av mig för att sätta mig framför datorn tror jag han skulle bli misstänksam :o Särskilt eftersom vi har en webbkamera intill...haha.

Angående ditt förra inlägg så berättade mannen en sak han läst. Att det finns ett företag i USA (var annars?) där man kan sälja sin tatuerade hud medans man är i livet och få pengar i förskott. När personen avlidit ska han alltså flås och skinnet skickas till dem för att göra väggbonader,lampor och dylikt av. Bisarrt...eller vad säger du?

Kramar Viveka

Susanne sa...

Ja detta var riktigt roligt..Ja herre gud som det kan hittas på...Nej jag skulle inte heller vilja stå o köpa glass ihop med massa nakna människor,,..Ha en fortsatt bra vecka...
Susanne

Västergötskan sa...

A little too much information, var min första tanke. Men visst, känns det bra så. ;-)
Hur kan man komma på tanken att göra specialstolar som ser ut så? *asgarvar*

Ulrica sa...

Hahaha... men jag behåller nog kläderna på. Även om jag är lite nyfiken på den kvinnliga stolen:)