onsdag 30 maj 2012

"En kollektiv ursäkt till alla.........!"

Det är "Lill Lördag" idag och jag är ledig så idag blir det lite fest i Det Olofssonska Palatset! Börjar med att inleda med en lite lugnare låt, men den som är ett vant Discofreak som jag vet hur tempot sakta kommer skruvas upp! Fast det är inte bara vilken låt som helst, det är också en kollektiv ursäkt till alla som jag varit otrevlig emot de sista veckorna. Denna låt är till Er, Lilla Frun, C, Mamma (som jag pratade i telefon med när jag skrek till en gubbe att jag skulle slita ut ögonen på honom och pissa huvudet fullt....han körde mycket illa vill jag tillägga.) Plus en massa andra människor som kommit i min väg och inte varit så skärpta som jag ibland kräver av min omgivning. Sedan vill jag även be om ursäkt för att jag skrämde tanten på Apoteket, hon kan ju inte rå för att hon följer regler till punkt och pricka! Måste också be om ursäkt till alla bloggare som jag beskyllt vara lite tråkiga. Fast jag vidhåller fortfarande att livet är för kort för att ha tråkigt, tids nog så får vi cancer och dör i vånda och plågor allihopa.
Som sagt denna låt är till Er Vänner, både i riktiga Världen och i Cybervärlden...Little Respect!
Glöm inte att Ni är Bäst! Tittar vi riktigt noga i spegeln så är vi inte bara djävligt smarta....vi är snygga också!
Kram ifrån Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kärleksprofet i Cyberträsket!

3 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Hej Peter! Här kommer ett svar från din tråkiga bloggkompis (eller har du flera, för i så fall undrar jag om du är otrogen?). Du har så djäva fucking rätt!!! Hur faans tråkig är jag inte??? Måste börja skriva om lite kuligare grejer än hundpromenader, blommor och vädret på min blogg. Men jag skrev om fästingar här om dagen (även om den satt på hunden den med). Faktiskt. Det kanske tar ett tag att vända skutan, men jag lovar att från och med nu ska jag försöka skriva om lite mer spännande saker. Vad det blir får vi se. Just nu är det ganska tomt på idékontot... Jag kan ju inte sno ditt koncept rakt av. Det skulle kännas billigt.

Kram på dig din djäkla gnällviking! ;-)

BP sa...

Nu tycker jag inte att jag är tråkig, varken på bloggen eller irl, men du har ju pissed off några andra i din närhet verkar det som så ursäkten satt ju fin ändå;-)

Anonym sa...

Du är förlåten eh men va fan rätt kul när du blir förbannad då händer det iaf nått. Tråkig är när man hela tiden är på samma humör:)

Bra låtval, har skivan och den gick varm i förra bilen dvs när jag hade en cd-spelare:) Försökte kopiera den till kassett så jag kunde lyssna på den i röda bilen men glömde tydligen bort att kassettband inte ska ligga i kokhet bil på sommaren, så nu låter den inge vidare.Inser att man är lite gammal, kassettband eller så var det bilen som var gammal:) Nu blir det snart en ny bil så får se om jag kan börja lyssna på skivan igen. Ush nu vill man bara åka runt och lyssna på Erasure:)/C