tisdag 29 maj 2012

"Vackraste skon i år......!"

Oj, skulle verkligen inte börjat blogga om kvinnoskor........alla sinnen vaknar på en gång! Fast vilken tur att jag har en blogg som heter just Oumberligating och vad är just inte mer Oumberligt än just skor! Fast hur seriöst på en skala är det egentligen med en man på 48 år som bloggar om damskor? Hehe.........fast sådana detaljer som vad andra tycker skiter jag fullständigt i! Hm....inte riktigt sant, vill ju fortfarande ha hjälp med nagellacksfärgen till min Frus skor i inlägget nedan!
I vilket fall som helst så har jag haft inne i mitt huvud den årliga omröstningen om den vackraste damskon Våren/Sommaren 2012........vinnare blev...tata....klicka här! Jaja, jag vet att en del har taskiga datorer, vinnare blev skon på bilden ovan! Tråkigt att den har för hög klack att gå i för Lilla Frun...........men vem har sagt att hon ska gå i den?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Pjuckleverantör i Cyberbutiken!

7 kommentarer:

conny sa...

Stackars fot som ska tvingas ner i detta konstverk!

desperat hemmafru sa...

Tja, ganska snygg, men den röda under duger alldeles utmärkt och kostar en bråkdel. Jag är inte så förtjust i pastellfärger alls. Årets roligaste färg på MINA skor är gul, http://www.gebrueder-goetz.de/p/Paul-Green-Sneaker,10101,12703,de,,618347,,352655,0. Hej hopp!

Marina sa...

Jättevacker - om man kan gå i den är det ju ännu bättre...

Tini Tut sa...

Älskar skor, med skyhöga klackar..mmmmmm....
Louboutin är favorit.

Tini Tut

BP sa...

Den här skon är otrolig snygg att titta på, aldrig att gå på, för i den kan man väl knappast gå.
Dessutom är den ett perfekt mordvapen om andan skulle falla på;-)

Cici sa...

Det måste vara en man som konstruerat dessa tortyrredskap. Varför är det just kvinnor som ska förstöra sin fötter med skor som dessa, varför ska karlar gå omkring i svarta och bruna platta tråkiga saker?

Mera högklackat till männen!

Anonym sa...

Skitsnygg verkligen men skulle föredra om klacken såg lite annorlunda ut men vet inte riktigt hur, kanske lite bredare? Just det svarta gör skon snygg annars skulle det nog likna mer en plastig pastellsko..
Köp dem Peter man går ju inte hela tiden, man kan ha dem när man sitter också haha eller så har ju du nått att bära till studenten:)/C